Van taraftarı alkışı hak etti

B.Vanspor taraftarı her zaman olduğu gibi Pazar günü oynanan Alibeyköyspor maçında da alkış almayı hak etti. B.Vanspor'un evinde Alibeyköyspor'u 2-1 mağlup etmesindeki en büyük paylardan biri yine taraftarındı.

VAN 18.09.2018 18:23:32 0
Van taraftarı alkışı hak etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
      TFF 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor, hafta sonu evinde karşılaştığı Alibeyköpspor'u 2-1 yenerek 7 puanla ikinci sıraya yükseldi.

 


       B.Vanspor'un kazanmasındaki en büyük paylardan biri taraftarların oldu. Özellikle kırmızı-siyahlı takımın fanatik taraftar ekibi olan Grup Kara Kobralar, üzerine düşen görevi layıkıyla yaptı.

 


          Maç öncesi, maç içinde ve maç bittikten sonra bile takıma destek sunan Grup Kara Kobralar, stada gelen tüm taraftarları da ateşlemiş oldu.
Atılan sloganlar, takıma verilen destekle galibiyette önemli pay sahibi olan Grup Kara Kobralar, deplasmanlarda da yine aynı desteği sunuyor.

 


        Gazetemize konuşan Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, "Bu iş gönül işidir. Kimse bize zorla 'gelin takıma destek çıkın' demiyor. Bizler bu kentin tek profesyonel takımına gönülden bağlıyız. İstiyoruz ki kentimizin tanıtımına büyük katkı sunacak olan bu takıma herkes destek olsun. Maçlarda centilmen bir şekilde takımımıza sahip çıkıyoruz. İnşallah takımımız çok iyi yerlere gelecektir. Şimdi liderle aynı puanda bulunuyoruz. Yeni Orduspor da, biz de 7 puandayız. Grupta ikinci sıradayız. İnşallah haftaya deplasmanda Esenler Erokspor'u yenerek şampiyonluk hedefimizi sürdüreceğiz. Takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.
Dülger, tuttukları lokal için malzeme olmadığını da sözlerine ekleyerek, "İşadamlarımız veya bu takıma gönül verenlere sesleniyoruz. Lokalimiz boş. Bize destek çıksınlar" ifadelerini kullandı.