Van Taksi Kooperatifi'nin Sorunları Masaya Yatırıldı

Van S.S.32 Nolu Taksi ve Dolmuş Taksi Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ticari taksi işletmecilerinin sorunları masaya yatırıldı.

VAN 7.10.2012 16:42:03 0
Van Taksi Kooperatifi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van S.S. 32 Nolu Taksi ve Dolmuş Taksi Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ticari taksi işletmecilerinin sorunları masaya yatırıldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Faruk Alpaslan, ticari taksi işletmecilerinin toplantıya olan katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Konuşmasında, ticari taksi işletmecilerinin deprem sonrasındaki mağduriyetine değinen Başkan Alpaslan, işletmeciler arasındaki dayanışmanın önemli olduğunu söyledi. Kaliteli hizmet konusunda bilgiler veren Alpaslan, "Çağa uygun bir şekilde kendini yenileyen ve ilin aynası olan taksici esnafımızın, ilimize gelen yerli ve yabancı turistlere üstün kalite, ahlaklı davranış ve misafirperver davranması en büyük hedefimizdir" dedi.

Alpaslan, yıkılmış yazıhanelerin şehrin muhtelif yerlerinde yapılması ve yeni duraklar konularında yetkililerle görüşeceğini ifade etti. Yaklaşık 4 saat süren toplantının genel anlamda olumlu geçtiğini belirten Alpaslan şöyle konuştu:

"Toplantıda çok olumlu kararlar alındı. Bazı sorunların çözümü için belli zamana ihtiyacımız olduğunu kanısına vararak üç ay sonra tekrar bir genel kurul toplantısı yapmayı karalaştırdık"

Tek liste halinde gidilen seçimde Fuat Sinan Taksi Kooperatifi Başkanı olarak seçildi. - Van