Van Spor, Serik Belediyespor'a konuk oluyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve son haftalarda çıkış yakalayan Silahtaroğlu Van Spor FK, ligin 26. hafta maçında, Cumartesi günü deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşacak.

VAN 16.02.2022 10:54:34 0
Van Spor, Serik Belediyespor'a konuk oluyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik Direktör Erhan Altın yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK, son haftalardaki çıkışıyla puanını 40'a yükseltti ve play-off yarışında iddialı olduğunu gösterdi.
Serik Belediyespor maçının zorlu geçmesi beklenirken, morallerinde yerinde olduğu Van Spor'da hedef, sahadan galibiyetle ayrılmak.
Ancak ev sahibi ekip de, yukarı doğru tırmanış gerçekleştirmek istiyor ve geçtiğimiz hafta zorlu deplasmanda, ligin iddialı takımlarından Bodrumspor ile berabere kalarak, potansiyelini ortaya koydu.
Bu maça kadar oynanan 24 lig maçında ev sahibi ekip 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 de mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 29 gol atmayı başaran Serik Belediyespor, buna karşın kalesinde de 33 gol gördü. Serik Belediyespor, ligde 30 puanla 12. sırada yer alıyor.
Silahtaroğlu Van Spor FK, 24 lig maçından 12'sini kazanırken, 6'sında berabere kaldı. 6 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf olan Van Spor FK, attığı 35 gole karşılık, 31 gole de engel olamadı. Silahtaroğlu Van Spor FK, 42 puanla 7. sırada bulunuyor.
Ligin ilk devresinde Silahtaroğlu Van Spor, kendi sahasında konuk ettiği Serik Belediyespor'u 2 – 0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı.
Vanspor 19 Şubat Cumartesi günü saat 13.00'te  serik'te karşı karşıya gelecek.

AVCI: GÜNEŞ BİZİM İÇİN DOĞACAK

Van Spor FK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı, hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu söyleyerek; “Nisan ayının sonunda, Van Spor bir üst lige çıkacak ve ligler bittiğinde güneş bizim için doğacak” dedi.
Turgutluspor maçının geride kaldığını, maçın zor geçtiğini ancak iyi bir mücadele ile kazanıldığını dile getiren Başkan Avcı, taraftarların desteğine de özel teşekkür ettiğini söyledi.
 Van Spor taraftarlarının, üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptığını vurgulayan Avcı; “Takımımızın motivasyonu için taratarlarımız en üst düzeyde desteklerini sunuyorlar. Tüm taraftarlarımıza, taratar gruplarımızın nezdinde teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarda da kendilerinden beklentimizin daha yüksek olduğunu da bilmiş olsunlar. Bizler Van Spor Kulübü yönetimi özellikle bir hedef koyduk. Ve bizler bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. İnşallah 30 Nisan itibari ile Van Spor bir üst lige çıkmış olacak ve biz bunun için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Yönetim kurulumuzdaki bütün arkadaşlarımız bir koldan emek veriyor, gayret ediyor, takımımızın iyi yere gelmesi için her türlü fedakarlığı yapıyor. İnşallah bu ligin sonunda bu güneş bizim için doğacak” ifadelerini kullandı.

HAFTANIN MAÇLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 26. hafta maçları şu şekilde;
Diyarbekir Spor A.Ş. - İnegölspor
Turgutluspor – Somaspor
Etimesgut Belediyespor – Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.
Serik Belediyespor – Silahtaroğlu Van Spor FK
Ergene Velimeşe Spor – 1461 Trabzon FK
Sivas Belediye Spor – Çorum FK
An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor – Sarıyer
Sakaryaspor A.Ş. - Ankaraspor
Kahramanmaraşspor A.Ş. - Bodrumspor A.Ş.
Afjet Afyonspor – Niğde Anadolu FK.
Prestij Haber Merkezi