Van Spor, lig hazırlıklarını sürdürüyor

Silahtaroğlu Van Spor FK, 5 Eylül'de başlayacak olan lig hazırlıklarını, kendi tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Erzurum kampının ardından kendi tesislerinde lig hazırlıklarına devam eden Van Spor'da günde çift idm

VAN 1.09.2021 11:10:57 0
Van Spor, lig hazırlıklarını sürdürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik Direktör Saffet İşler ve ekibinin yönetiminde kamp çalışmalarını tamamlayan Van Spor FK, 5 Eylül 2021 günü başlayacak olan ligin ilk maçında karşı karşıya geleceği Adayıman 1954 Spor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.
Genel Kurul Toplantılarından dolayı geç başlamalarına rağmen iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Van Spor Teknik Direktörü Saffef İşler, lige de iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
Takım içinde iyi bir uyum ve arkadaşlık ortamı olduğunu kaydeden İşler, özellikle ligin ilk 4 – 5 haftasını en az puan kaybıyla kapatmayı arzuladıklarını ve yoğun bir çalışma dönemi içerisinde olduklarına vurgu yaptı.
Teknik Direktör İşler, takımda sakat futbolcunun da bulunmadığını, mümkün olması durumunda bir forvet almayı planladıklarını da ifade etti.

YÖNETİMDEN TESİSLERE ZİYARET

Bu arada Van Spor Futbol Kulübü Başkanı Seyithan İzsiz ve yönetim kurulu üyeleri, tesisleri ziyaret ederek teknik kadro ile görüşme yaptı. Takımın son durumu hakkında teknik heyetten bilgiler alan yöneticiler, lig öncesi takıma başarılar diledi.

HAFTANIN MAÇLARI

5 Eylül tarihind başlayacak olan ligde, Kırmızı Grup'ta ilk hafta eşleşmeleri şu şekilde;
Silahtaroğlu Van Spor FK -  Adıyaman 1954 Spor
Sivas Belediye Spor - Turgutluspor
Bayburt Özel İdare Spor – Sakaryaspor A.Ş.
Kahramanmaraşspor A.Ş. - Serik Belediyespor
Hekimoğlu Trabzon – Etimesgut Belediyespor
Somaspor – Niğde Anadolu FK
Sarıyer – Ergene Velimeşe Spor
Bodrumspor A.Ş. - Afjet Afyonspor
Çorum FK – Diyarbekir Spor A.Ş
Ankaraspor – İnegölspor.
Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi