Van Spor, Kastamonu deplasmanında

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 3 haftaya girilirken, play-off yolunda temsilcimiz Van Spor FK, bugün önemli bir maça çıkacak. Deplasmanda GMG Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Silahtaroğlu Van Spor FK, rakibini yenmesi durumunda s

VAN 28.04.2021 10:13:22 0
Van Spor, Kastamonu deplasmanında
Tarih: 01.01.0001 00:00

2. Lig Kırmızı Grup'ta uzun lig maratonunun sonuna yaklaşılıyor. Son 3 haftaya girilirken play-off hattında 66 puanlı Sakaryaspor A.Ş., 65 puanlı Kırşehir Belediye Spor, 63 puanlı Kırklarelispor ve yine 63 puanlı Silahtaroğlu Van Spor FK yer alıyor. Ancak 6. ve 7. sıralarda 58'er puanla yer alan Bodrumspor A.Ş. ile Etimesgut Belediyespor da play-off potasına girebilmenin hesaplarını yapıyor.

Van Spor FK, play-off yolunda son üç engelden biri olan GMG Kastamonuspor ile bugün deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rakibini mağlup ederek son iki haftaya avantajlı girmenin hesaplarını yapan Van Spor FK, sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Bugün saat 15.00'te Gazi Stadı'nda oynanacak olan GMG Kastamonuspor – Silahtaroğlu Van Spor maçını Yakup Özhan yönetecek. Yardımcı hakem olarak Fetdah Yiğit ve Berkay Salman'ın görev alacağı masabakanın dördüncü hakemi ise Serhad Ürkmez.

Van Spor FK, ligin 37. haftasında ise kendi sahasında Karatay Termal 1922 Konyaspor'u ağırlayacak. Ligin son maçında ise Van Spor FK deplasmanda lider Eyüpspor'a konuk olacak.

BUGÜN OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLAR İSE ŞÖYLE:

SİVAS BELEDİYE SPOR – PENDİKSPOR

ETİMESGUT BELEDİYESPOR – PAZARSPOR

TETİŞ YAPI ELAZIĞSPOR - MAMAK FK

BAYBURT ÖZEL İDARE SPOR - KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR

SERİK BELEDİYESPOR - BODRUMSPOR A.Ş.

KARATAY TERMAL 1922 KONYASPOR – KIRKLARELİSPOR

EYÜPSPOR - TARSUS İDMAN YURDU

KARDEMİR KARABÜKSPOR - KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş.

TURGUTLUSPOR - SAKARYASPOR A.Ş.

Prestij Haber Merkezi 

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi