Van Spor, galibiyetle tamamlamak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Van Spor FK, ligin ilk devresinin son maçında deplasmanda Niğde Anadolu FK ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK'de tek hedef, devre arasına galib

VAN 24.12.2021 10:50:08 0
Van Spor, galibiyetle tamamlamak istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Teknik Direktör Turgay Karatekin nezaretinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren Van Spor'da, Emrah tacir, önceki günki idmana, hasta olduğu için katılamadı. Yine bileğinden bir rahatsızlığı bulunan Oktay Aydın da antenmana çıkarılmadı ve tedavisine devam edildi. Sakatlığı bulunan Yakup ise fitness yaparak, güçlenmeye çalışıyor. Niğde maçında Yakup görev alamayacak. Emrah ve Oktay'ın durumu ise henüz netlik kazanmış değil. Eksiklere rağmen yoğun bir tempo ile maç hazırlıklarını sürdüren Van Spor FK'de, devrenin son maçında 3 puan hedefleniyor.
Ligde 6 puanla son sıraya demir atan Niğde Anadolu FK'de ise son haftalarda ortaya konulan direnç dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta, zorlu Bodrumspor A.Ş. deplasmanında önde olmasına rağmen uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 1 puanla ayrılan Niğde Anadolu FK, Van Spor maçına da bu özgüven ile çıkacak.
Ligde her maçın zor olduğunu ve kolay maç olmadığını belirten Teknik Direktör Turgay Karatekin, Niğde maçının da zor geçmesini beklediklerini ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Karatekin, “Ligde her maç zor ve biz de her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Niğde Anadolu FK ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını da yine aynı ciddiyetle sürdürüyoruz. İdmanlarda sık sık futbolcularımızla konuşarak, onlardan neler beklediğimizi anlatıyoruz. Her maça futbolcularımızı çok yönlü hazırlamanın gayreti içerisindeyiz.” dedi.
Teknik Direktör Karatekin, yaptığı açıklamada; “İnegöl maçını güzel bir şekilde bitirdik ve artık o maçı unuttuk. Niğde maçı için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Niğde deplasmanından alabileceğimiz puanların hesaplarını yapıyoruz. Futbolcularımızı bu yönde hazırlamaya gayret ediyoruz. Bu arada Emrah Tacir’in hastalığı var, onu antrenmana çıkarmadık. Oktay'ın da bileğinde bir problem var, onu da bugün antrenmana çıkarmadık, dinlendirip tedavisini yapıyoruz. Yakup fitnessa giriyor, zaten onun da sakatlığı vardı, maalesef ondan da faydalanamayacağız. İlyas’ında sakatlığı vardı, o da şu an da kontrollü antrenmana başlıyor. Bu saate kadar eksik olan oyuncularımız bunlar. Dolayısı ile Niğde maçının hazırlıklarını bu şekilde sürdürüyoruz. İnşallah kenetlenerek, doğru işler yaparak Niğde deplasmanından 3 puanla dönmek istiyoruz. Alacağımız bir galibiyetle devre arasına girmeyi ve ligin ikinci devresine daha dinamik, daha iyi mücadele eden bir takımla başlamayı ümit ediyoruz.” diye konuştu.

MAÇIN HAKEMLERİ
Ligin 19. hafta maçında 26 Aralık Pazar Niğde Anadolu FK ile Silahtaroğlu Van Spor FK arasında oynanacak olan maç saat 13.00'te başlayacak. Maç, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Stadı'nda oynanacak.
Maçı Brak Akdağ yönetecek. Müsabakanın yardımcı hakemliklerini Emin Barlas ve Kadir Akıllı yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Deniz Kükrek görev alacak.
Prestij Haber Merkezi