Van Spor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ilk 7 haftalık periyotta yenilgi yüzü görmeyen Silahtaroğlu Vanspor FK, ligin 8. hafta maçında pazar günü deplasmanda Kahramanmaraşspor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek. Van Spor'da te

VAN 15.10.2021 10:29:39 0
Van Spor, galibiyet serisini sürdürmek istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ligde yoluna dolu dizgin devam eden Van Spor FK, pazar günü deplasmanda, ligin son sırasında bulunan ve zor günler geçiren Kahramanmaraşspor A.Ş. ile karşılaşacak. Ev sahibi ekibin stadında bakım ve onarım çalışmaları yapıldığından dolayı maç Adana Ceyhan İlçe Stadı'nda oynanacak. Müsabaka saat 14.00'te başlayacak. Maçı TRT Kurdi canlı olarak izleyicilere ulaştıracak.
Bu maçın hazırlıklarını yapan Van Spor'da tek hedef, sahadan galibiyetle ayrılmak. Teknik Direktör Saffet İşler, Serik Belediyespor maçında alınan galibiyetle birlikte takımda morallerin yerinde olduğunu ve Kahramanmaraşspor A.Ş. maçından da 3 puan alarak, galibiyet serisine devam etmek istediklerini söyledi.

MAÇIN HAKEMLERİ

Pazar günü saat 14.00'te Ceyhan İlçe Stadı'nda oynanacak olan Kahramanmaraşspor A.Ş. - Silahtaroğlu Van Spor FK maçını yönetecek olan hakemler de açıklandı. Maçta Efe Tanrıverdi düdük çalacak. Tanrıverdi'nin yardımcılıklarını ise Mustafa Tosun ve Mehmet Dura yapacak. Müsabakada Gürel Uzuner de 4. hakem olarak görev alacak.

HAFTANIN MAÇLARI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 8. hafta maçları şu şekilde;
Etimesgut Belediyespor – Sarıyer
Turgutluspor – Ankaraspor
Sivas Belediyespor - Bodrumspor
Ergene Velimeşe Spor – İnegölspor
An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor – Çorum FK
Sakaryaspor A.Ş. - Hekimoğlu Trabzon
Serik Belediyespor – Somaspor
Afjet Afyonspor – Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.
Diyarbekir Spor A.Ş. - Niğde Anadolu FK.

Prestij Haber Merkezi

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi