Van Spor, galibiyet hasretini dindirmek istiyor

Ligde ilk devrenin sonuna doğru yaklaşılırken, Silahtaroğlu Van Spor FK, iyi bir çıkışla devreyi tamamlamak istiyor. Yarın kendi sahasında konuk edeceği İnegölspor'u, ardından da devrenin son maçında deplasmanda konuk olacağı Niğd

VAN 18.12.2021 10:34:56 0
Van Spor, galibiyet hasretini dindirmek istiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hafta başından beri, Teknik Direktör Turgay Karatekin nezaretinde yoğun bir idman programı ile çalışan Van Spor FK, yarın kendi seyircisi önünde İnegölspor'u mağlup ederek, kötü gidişata dur demek istiyor.
Kısıtlı kadrosu ile ilk devreyi mümkün olan en üst noktada tamamlamanın hesaplarını yapan Van Spor FK, devre arasında da yapacağı yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi ve ligin ikinci yarısına daha iyi bir takım olarak başlamayı arzuluyor.
Ligde son 6 haftadır galibiyet alamayan ve bunun stresini yaşayan Van Spor FK, bu durumu İnegölspor maçı ile aşmayı amaçlıyor.
Teknik Direktör Turgay Karatekin, futbolcuları motive etmek için yoğun bir çalışma programı içerisinde olduklarını ve İnegölspor'u yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Zor bir maçın kendilerini beklediklerini anlatan Karatekin, taraftarların da desteğini arkalarında görmek istediklerini kaydederek; “Taraftarlarımız bizim itici gücümüzdür. Her zaman olduğu gibi yarın ki maçta da taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Bu sıkıntılı günleri, taraftarlarımızın da desteği ile atlatacağımıza inanıyorum. İnşallah İnegölspor maçı ile bir çıkış yakalayacağız” diye konuştu.
Kendi tesislerinde bugün yapacağı ter idmanının ardından yarın ki maç saatini beklemeye başlayacak olan Van Spor'da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.
Yarın saat 13.00'te Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maçı yönetecek olan hakemler de açıklandı. Maçta Mehmet Türkmen, düdük çalacak. Türkmen'in yardımcılıklarını ise Mücahit Değermenci ve Sabri Üstünel yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak da Cansu Tiryaki görev üstlenecek.
Bu arada, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 18. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak.

BUGÜN OYNANACAK OLAN MAÇLAR;

Sarıyer – Afjet Afyonspor
Kahramanmaraşspor A.Ş. - Sakaryaspor A.Ş.
Bodrumspor A.Ş. - Niğde Anadolu FK

YARIN OYNANACAK OLAN MAÇLAR;
Sivas Belediye Spor – Ergene Velimeşe Spor
Ankaraspor – Etimesgut Belediyespor
Serik Belediyespor – Turgutluspor
Silahtaroğlu Van Spor FK – İnegölspor
Çorum FK – Adıyaman Futbol Kulübü A.Ş.
Somaspor – Hekimoğlu Trabzon
An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor – Diyarbekir Spor A.Ş.
Haber: Umut TARHAN