Van Spor FK, bir kez daha kongre yapacak

Bu yıl kongre süreci oldukça sancılı geçen, kulübün feshi noktasına gelindiği anda geçici yönetim ile bu durumun önüne geçilen Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübünde, yeniden kongre yapılacak.

VAN 12.08.2021 10:32:19 0
Van Spor FK, bir kez daha kongre yapacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz hafta yapılan kongreyle geçici bir yönetimin oluştuğu Van Spor’da, 16 Ağustos Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ile yönetimde yer alacak olan isimler netlik kazanacak. 

Geçtiğimiz hafta Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda 4. Olağanüstü Kongresini gerçekleştiren Van Spor FK, geçici yönetimini belirlemişti. Şimdi 16 Ağustos Pazartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Kongre ile kesin yönetim listesi belirlenmiş olacak. Geçtiğimiz hafta aday olan Servet Yenitürk ve yönetimi, kulübün feshedilmemesi için yeniden aday olunduğunu açıklamıştı. Böylece dördüncü kez yapılan kongrede geçici yönetim belirlenmiş ve yeni olağanüstü kongrenin ise iki hafta sonra gerçekleştirilmesi kararı alınmıştı.

GEÇİCİ YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER
Geçtiğimiz hafta yapılan Olağanüstü Kongre ile geçici yönetim şu isimlerden oluşmuştu; Servet Yenitürk, Abdulkadir Çetin, Oktay Ukay, Suat Akman, Fatih Akdeniz, Yavuz Kuşan, Özer Polater, İbrahim Tektaş, Cafer Kanpolat, Türkay Özbey, Mehmet Kenan Bekleyen, Osman Çiçekel, Muhammet Çiftçi, Fahri Baştürk ve Mehmet Selim Öğünmez. 

KESİN YÖNETİM LİSTESİ BELİRLENECEK
Geçici yönetimini oluşturan Van Spor’da, 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü Van Ticaret ve Sanayi Odasında yeniden olağanüstü kongre gerçekleştirilecek.
 Çoğunluk sağlanamaması durumunda toplantı 23.08.2021 tarihinde yeniden yapılacak ve bu kez Van Spor yönetiminde yer alacak olan netliğe kavuşacak. / Prestij Haber Merkezi