Van Sivil İnsiyatiften Kutlu Doğuma etkinliğine destek

Van Sivil Dayanışma İnsiyatifi, Pazar Günü Peygamber Sevdalıları tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine tam destek vereceklerini açıkladılar.

VAN 11.04.2015 00:30:24 0
Van Sivil İnsiyatiften Kutlu Doğuma etkinliğine destek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Peygamber Sevdalıları Platformu Van Koordinatörü Recep Karabulak Van'da faaliyette bulunan 42 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Sivil Dayanışma İnsiyatifi'nin 12 Nisan Pazar günü Sihke Caddesi Altaylı Parkında gerçekleştirilecek kutlu doğum etkinliğine katılım yönünden destek vereceklerini söyledi.

“Tüm Peygamber aşığı halkımızı etkinliğe davet ediyoruz” 
 Van halkını Kutlu Doğum etkinliğine katılmaya davet eden Karabulak, Sivil Dayanışma İnsiyatifi'nin destek açıklaması hakkında ise, “Pazar günü yapacağımız Kutlu Doğum etkinliğine Sivil Dayanışma İnsiyatifi de destek vereceğini ve etkinliğe katılacaklarını açıkladılar. Bu katılım ve desteklerinden dolayı Peygamber Sevdalıları Platformu olarak onlara teşekkür ediyoruz. Bu münasebetle Van'daki tüm peygamber aşıklarını 12 Nisan Pazar günü Sıhke Caddesi Altaylı Parkında düzenleyeceğimiz etkinliğe davet ediyoruz. Muhammedi sevdaya iştirak etmeye davet ediyoruz.” dedi. (İLKHA)