Van Sivil Dayanışma İnsiyatifi'nden sert kınama!

Van Sivil Dayanışma İnsiyatifi Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen ve onlarca kişinin ölmesine neden olan katliamı sert bir şekilde lanetledi!

VAN 20.07.2015 17:30:56 0
Van Sivil Dayanışma İnsiyatifi
Tarih: 01.01.0001 00:00
İnsiyatif tarafından yapılan açıklamada Onlarca kişinin ölümüne neden olan katliamın ülke huzurunu, barışı ve çözüm sürecini olumsuz etkilemeye yönelik bir girişim olduğunu öne sürerek kim veya kimler tarafından yapıldıysa her türlü terör saldırısını lanetlediklerini belirttiler.

İNSİYATİF'İN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:        

                                                                                                                                  Kamuoyuna Duyuru

Şanlıurfanın Suruç ilçesinde meydana gelen, onlarca kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olan terör saldırısının ülkemizde devam etmekte olan huzuru, barışı ve çözüm sürecini bozmaya yönelik bir girişim olduğunu kabul ediyor ve kim veya kimler tarafından yapılırsa yapılsın her türlü terör saldırısını Van Sivil Dayanışma İnsiyatifi olarak şiddetle lanetliyoruz. Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu sıkıntılı süreçte devam etmekte olan barış sürecine sadık kalarak,  huzuru bozucu eylemlere karşı toplumun tüm dinamiklerini ortak hareket etmeye ve aklıselim davranmaya davet ediyoruz. 20.07.2015

Prof. Dr. Musa GENÇCELEP

       Van Sivil Dayanışma İnsiyatifi

     İcra Kurulu Başkanı