Van Polisi’nden lösemili çocuklara ziyaret

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

VAN 3.11.2021 10:01:22 0
Van Polisi’nden lösemili çocuklara ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Lösemi hastalığı, Türkiye’ de ve dünyada çocuklarda en sık görülen kanser türü ve aynı zamanda çok yoğun ve uzun süreçli bir tedavi gerektiren bir hastalık olarak uzmanlar tarafından ifade ediliyor.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri de bu bağlamda Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Çocuk Onkoloji Servisi'nde tedavi gören lösemi hastası çocukları ziyaret etti.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Van İl Emniyet Müdürlüğü, hastalığın, çocuklar açısından büyük bir travmatik olgu olmasından dolayı küçük bir umudun bile tedavinin olumlu sonuçlanmasına önemli katkı sağladığı düşünülerek, Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Çocuk Onkoloji Servisinde tedavi görmekte olan çocuklarımızı ziyaret ettik. Emniyet Teşkilatı olarak her daim çocuklarımızın yanlarında olacağız" denildi.