Van Peygamber Sevdalıları istişare toplantısı yaptı

Peygamber Sevdalıları Platformu Van Koordinatörlüğü, 2014 yılı Kutlu Doğum çalışmaları için istişare toplantısı yaptı.

VAN 11.04.2014 16:01:58 0
Van Peygamber Sevdalıları istişare toplantısı yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Peygamber Sevdalıları Platformu Van Koordinatörlüğü, 2014 yılı Kutlu Doğum çalışmaları için istişare toplantısı yaptı.Toplantıda, Van merkez, ilçeler ve köylerle birlikte 27 noktada düzenlenecek ‘Kutlu Doğum’ etkinliği için yapılan hazırlıklar masaya yatırıldı.

Burada konuşan Peygamber Sevdalıları Van Bölge Koordinatörlüğü yetkililerinden Mustazaflar Cemiyeti Van Şube Başkanı Recep Karabulak, etkinliklerin köyler dâhil 25’inin Nisan ayı içerisinde yapmayı planladıklarını belirterek, geriye kalan 2 etkinliğin ise Mayıs ayının başlarında yapılacağını duyurdu.

Etkinliklerle ilgili bilgi veren Karabulak, bu noktada yapılacak olan çalışmaların önemine de dikkat çekerek, “Kimsenin hesabı ile değil Allah’ın hesabı ile çalışalım. O yüzden diyoruz ki hem kardeşimiz bu davanın birer neferidir ve bu noktada mutlakla yapacağı bir şeyler vardır” diye konuştu.

Bugün ilk programlarını saat 13.30’da Gürpınar ilçesinde yapacaklarını belirten Karabulak, Bu vesile ile tüm halkı etkinliğe de davet etti.

Etkinlik takvimin açıklayan Recep Karabulak şu bilgileri verdi:

“Bugün Gürpınar ilçemiz de saat 13.30’da ilk etkiliğimizle start vereceğiz sonrasında 13 Nisan Pazar günü Güzelsu (Hoşap)’ta yapacağız. Yine aynı üç farklı noktada etkinliğimiz olacak. Etkinliklerimiz bu şekilde devam edecek, ve 27 Nisan’da Van Merkez Kale miting alanında inşallah bir etkinliğimiz olacak bu bizim finalimizdir. Son olarak da 3 Mayıs tarihinde Çaldıran ve Özalp’ta yapacağımız etkinliklerle kutlu doğum çalışmalarımız son bulacak.” diye konuştu.

Karabulak, bu noktada halkın duyarlılığını sağlamak adına çalışılması gerektiğini dile getirdi.

İstişare toplantısı çalışmalarla ilgili soru ve önerilerle son buldu. (Murat Dalgın-İLKHA)