VAN PERDER’DEN DÜNYA MARKALARI BULUŞMASI

Türkiye Perakendeciler Federasyonu(PER-DER) Van Şubesi tarafından düzenlenen programda dünya markaları bir araya geldi.

VAN 23.08.2017 11:11:44 0
VAN PERDER’DEN DÜNYA MARKALARI BULUŞMASI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Perakendeciler Federasyonu(PER-DER) Van Şubesi öncülüğünde bir otelde düzenlenen programda dünya markaları bir araya geldi.

Düzenlenen programa Van PERDER başkanı Faruk Tasan’ın yanı sıra çok sayıda iş adamı ve yönetici katıldı.
Bir konuşma gerçekleştiren Faruk Tasan, en büyük hedeflerinin ilin ihtiyacı olan kalifiyeli elemanları artırmak olduğunu söyledi.

Tasan, “Van PERDER olarak ilimizde iç muhasebe ve programcılık konusunda gelişimi sağlamak amacıyla yapmış olduğumuz programı çok önemsiyoruz çünkü biz şirketlerin ve sermayenin korunmasının en kilit noktası iç muhasebe ve programcılıktan geçtiğine inanıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle ilimize katma değer katmak için dünya markalarını buluşturduk. Dernek olarak eğitim ve rehberlik çalışmalarının yapılmasını hedefliyoruz bu sayede ilimizde eğitimli personellerin yetişmesine vesile olacağımıza PER-DER olarak inanıyoruz.

Perakendecilerin rekabet gücünü artırmak, verilecek eğitimlerle insan kaynaklarına ve girişimcilik potansiyelini geliştirmek, ticari hayatımıza katkı sunacak yeni istihdam alanları oluşturmak ve kentteki istihdam oranını yükseltmek amacıyla da bu gibi inovatif programlar düzenliyoruz. Bu gibi programları planlamamızdaki en büyük sebep ilimizde kalifiyeli elemanları artırmak ve bölgemizden yeni cevherleri ortaya çıkması için ilimizin ihtiyacı olan şahsiyetleri yetiştirmektir. Yapmış olduğumuz çalışma ve seminerlerle hem personellerimizi hem de yöneticilerimizi yetiştirdiğimize inanıyor bu gibi seminer ve programlarımızı da devam ettireceğimize inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Düzenlenen program yemek yenilmesinin ardından son buldu. (Erkan Karadağ – Van Olay)