Van OSB yeni başkanını seçiyor

1998 yılında Van'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi'nde seçime sayılı günler kaldı. 19 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçimde, mevcut başkan Memet Aslan ve eski başkan Şemsettin Bozkurt yarışacak.

VAN 17.02.2022 10:01:11 0
Van OSB yeni başkanını seçiyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kentin önemli sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulunduran Van Organize Sanayi Bölgesi'nin genel kurulu 19 Şubat Cumartesi günü yapılacak. Yoğun bir katılım ile yapılması beklenen seçimde, Memet Aslan ve Şemsettin Bozkurt yeniden başkan olmak için aday oldu.

Van'da hemen hemen tüm odalar seçim sürecini tamamlarken, Van Organize Sanayi Bölgesi'nin (Van OSB) seçimi ise 19 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yapılacak olan seçime sayılı günler kalırken, başkan adayları ise bu kapsamda çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Van'ın en büyük organize sanayi bölgesi olan Van OSB'de sanayiciler 19 Şubat Cumartesi günü sandığa gidecek. 19 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde 200'e yakın sanayicinin oy kullanması bekleniyor. Seçimde mevcut Başkan Memet Aslan ve eski Başkan Şemsettin Bozkurt kıyasıya yarışacak.

2017 yılında yapılan seçimlerde mevcut Başkan Memet Aslan ve eski Başkan Şemsettin Bozkurt bir kez daha karşı karşıya gelmişti. O dönemki seçimde mevcut Başkan Aslan 68 oy alırken, Bozkurt ise 62 oy almıştı. Mevcut Başkan Aslan, seçimi 6 oyluk farkla kazanmıştı.

19 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan seçimlerde kimin kazanacağı merak konusu oldu. OSB seçiminin büyük heyecan içerisinde geçmesi bekleniyor.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz