Van OSB'de seçim heyecanı…

1998 yılında Van'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi'nde seçim heyecanı yaşanıyor. Van OSB Başkanı Memet Aslan, seçimlerin 19 Şubat'ta yapılacağını belirterek, aday olup olmadığı konusunda haftaya açıklama yapacağını s

VAN 27.01.2022 10:42:05 0
Van OSB'de seçim heyecanı…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kentin önemli sanayi kuruluşlarını bünyesinde bulunduran Van Organize Sanayi Bölgesi'nin genel kurulu 19 Şubat'ta yapılacak. Yapılacak olan seçimler öncesi gazetemize açıklamalar bulunan Van OSB Başkanı Memet Aslan, aday olup olmayacağını haftaya açıklayacağını belirtirken, eski Başkan Şemsettin Bozkurt'un da aday olacağı ileri sürülüyor.

Van'da hemen hemen tüm odalar seçim sürecini devam ettirirken, Van Organize Sanayi Bölgesi'nin (Van OSB) seçimi ise 19 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Yapılacak olan seçime bir aydan daha az bir süre kalırken, başkan adaylarının önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.

Van'ın en büyük organize sanayi bölgesi olan Van OSB'de sanayiciler 19 Şubat'ta sandığa gidiyor. 21 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde 200'e yakın sanayicinin oy kullanması bekleniyor. Seçimde mevcut Başkan Memet Aslan'ın ve eski Başkan Şemsettin Bozkurt'un da aday olması bekleniyor.

2017 yılında yapılan seçimlerde mevcut Başkan Memet Aslan ve eski Başkan Şemsettin Bozkurt bir kez daha karşı karşıya gelmişti. O dönemki seçimde mevcut Başkan Aslan 68 oy alırken, Bozkurt ise 62 oy almıştı. Mevcut Başkan Aslan, seçimi 6 oyluk farkla kazanmıştı.

Seçim tarihinin netlik kazanması ile tüm gözler Van OSB'ye çevrildi. 19 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde kimin kazanacağı merak konusu oldu. Öte yandan Van OSB başkanlığı için yeni adayların da çıkması bekleniyor.

19 Şubat'ta yapılacak olan OSB seçiminin büyük heyecan içerisinde geçmesi bekleniyor.Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz