Van OSB Başkanı Memet Aslan, Gönül Elçileri Projesiyle birliktelik tesis edilecek

Van'da "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" kapsamında gönüllü bir ekip kuruldu.

VAN 4.01.2020 18:58:40 0
Van OSB Başkanı Memet Aslan, Gönül Elçileri Projesiyle birliktelik tesis edilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, gönüllük faaliyetleri düzenlemek, farkındalık oluşturmak ve toplumsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla aralarında üniversite öğrencileri ve farklı meslek dallarından gönüllülerin bulunduğu bir ekip kuruldu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cahit Eldemir koordinatörlüğünde ilk toplantılarını gerçekleştiren ekip, aile ve yoksulluk, koruyucu aile, çocuk işçiliği ile mücadele, engelli, hizmetlere erişim, kaliteli yaşlanma, kuşaklar arası uyum ve kadınlar için mesleki eğitim gibi alanlarda bir dizi faaliyetler gerçekleştirecek.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Eldemir, gönül elçileriyle toplumsal faydayı, kaliteli yaşam alanlarını arttırmayı, farkındalık ve sosyal işbirliğini güçlendirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, Valiliğimizin himayelerinde kurulan bu platformda iyilik, güzel, kardeşlik olacak, paylaşımcı ve yardımsever bir birliktelik tesis edilecek inşallah.” Dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi