Van Mollakasım ve Alaköy yolu köstebek yuvasına döndü

Tuşba İlçesi’nde bulunan Mavi Bayrak Halk Plajı ve Mollakasım’a pikniğe giden vatandaşlar, köstebek yuvasına dönüşen ve onarılmayan yolla şikayetçi.

VAN 21.07.2020 17:54:32 0
Van Mollakasım ve Alaköy yolu köstebek yuvasına döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Mollakasım ve Alaköy yolunun adeta köstebek yuvasına döndüğünü belirten vatandaşlar, Tuşba Belediyesi’nin biran önce bu yollar onarması gerektiğini belirttiler. Piknikçiler, araçlarıyla bu yollardan zor geçtiklerini ve araçlarının büyük zararlar gördüğünü belirterek, Tuşba Belediyesi’nin biran önce bu yolları yeniden elden geçirmesi gerektiğini ifade ettiler.

Hafta sonu binlerce kişinin kullandığı yolun köstebek yuvasını aratmadığını belirten vatandaşlar, yolun tamamında büyük çukurların oluştuğunu ve bu çukurların araçlara büyük zararlar verdiğini söylediler.

Piknikçiler olarak çok mağdur olduklarını ve araçlarının çok büyük zararlar gördüğünü belirten vatandaşlar, bu yolların Mavi Bayrak Ha Plajı’na yakışmadığını ve biran önce onarılması gerektiğini ifade ettiler.

Mollakasım ve Alaköy yolunda birçok yerde asfaltın aşınmasıy yolların köstebek yuvasına döndüğünü belirten vatandaşlar, Van'ın turistik bölgelerinden biri olan ve özellikle yaz mevsimlerinde vatandaşların tercih ettiği Mollakasım ve Alaköy’de yolların tekrar elden geçirilmesi bekleniyor.