Van Kutlu Doğum Miting Alanı'nda Siyer Sınavı kayıtları

Van Kale Miting alanında düzenlenen Kutlu Doğum etkinliğinde her yıl geleneksel olarak organize edilen Umre Ödüllü siyer sınavı kayıtları da yapılıyor.

VAN 27.04.2014 20:41:21 0
Van Kutlu Doğum Miting Alanı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Peygamber Sevdalıları Platformu Van Bölge Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen Kutlu Doğum programında, her yıl geleneksel olarak organize edilen Umre Ödüllü siyer sınavı kayıtları yapılıyor. Siyer Sınavı kayıt standı yoğun ilgi görüyor.

Öte yandan İnzar ve Nisanur Dergilerinin 40 kişiyi Umre ile ödüllendireceği kampanya da yoğun ilgi olduğu da gözlenen stantta, Kura ile belirlenecek 40 kişi arasına girmek isteyenler İnzar ve Nisanur Dergileri tarafından açılan stantlara gelerek her iki dergiye yıllık abonelik gerçekleştiriyor.

Konu ile ilgili olarak İLKHA’ya bilgi veren İkra-Der Yönetim Kurulu Saymanı Erman Şahin, Kutlu Doğum Siyer Sınavı için kayıt aldıklarını belirterek, “Kutlu Doğum Siyer Sınavı her sene olduğu gibi bu sene de Türkiye genelinde 25 Mayıs’ta gerçekleşecek. Bu sene yetişkinler için olan kitabımız 2x2=4 adlı İdris Şimşek’in kitabıdır. 15 yaş altı için de ise Muhammed Emin Yıldırım adlı yazarın “Efendimizi Sahabe Gibi Sevmek” kitabıdır. 15 yaş üzeri kategoride Türkiye geneli ilk 46’ya giren ve 15 yaş altı kategoride Türkiye geneli ilk 4’e giren yarışmacıları velileri refakatinde Umreye gönder ereceğiz inşallah.” Dedi.

Şahin ayrıca “Her ilde birinci olan kardeşlerimize tam altın, ikincisine yarım ve üçüncüsüne çeyrek altın ödül verileceğeyiz” diye konuştu.