VAN KÜLTÜR EVİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

İSTANBUL ESENYURT’TA VANLILAR İÇİN NEZİH BİR ORTAM.

VAN 1.05.2021 22:32:36 0
VAN KÜLTÜR EVİ GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Toplumların sosyal ve kültürel olarak kaynaşması için önemli bir yer tutan kültür evleri, her şehir için önemli bir ihtiyaç olarak görülmelidir.

Bu ihtiyacın farkına varan İstanbul’daki duyarlı Vanlılar güzel bir çalışmaya imza attı.

Vanlıların İstanbul’da rahat edeceği harika bir ortam hazırlanmış..

Yıllardır Vanlıların İstanbul’da konaklayacağı ve bir araya geleceği bir yer yok diye üzülen Vanlıların artık güzel bir tesisi var.

Vanlılar için sosyal tesisleri ile birlikte nezih bir ortam hazırlanmış…

İstanbul’daki Vanlıların nüfus olarak en kalabalık olduğu Esenyurt’ta yapılan Van kültür evi göz kamaştırıyor..

Konuyla ilgili bilgi veren İstanbul’da yaşayan Vanlı iş adamı ve Van kültür evi başkanı Ferhat Kıyak 7 hektarlık alana yapılan Van kültür Evi’nin eşi benzeri olmayan bir yapı olduğunu dile getirdi.

Van kültür evine harcanan rakam hakkında bilgi vermeyen ve bütün masrafları Vanlı iş adamı ve Van kültür evi başkanı Ferhat Kıyak’ın karşıladığı Van kültür evi için önemli bir rakamın harcandığı söyleniyor.

Bütün Vanlılar iş adamı Ferhat Kıyat’a duyarlılığından ve hayır severliğinden dolayı teşekkür ediyor..

Kültür evinde divan, şark köşesi 500 kişiyi bir anda ağırlayacak ortam, öğrencilerin eğitim alacağı tersane, misafir hane, başkanlık alanı gibi birçok ihtiyaca cevap verecek sosyal alanların olduğunu belirtti.

Yüksek rakamlar harcanarak yapılan Van kültür evi kısa zaman sonra Vanlıların hizmetine sunulacak…

Van kültür evinde ne gibi faaliyetler yer almalıdır? Vansiyaseti.comhaber olarak iş insanı Ferhat Kıyak’ı takdir ediyor önerilerimizi sunuyoruz..

Derslerinden geri kalan çocuk ve gençlere İngilizce, Matematik gibi öğrenci talebine göre okul takviye dersleri verilmelidir.

Ayrıca kendini geliştirmek isteyen üyelere bilgisayar, yabancı dil, tiyatro, satranç ve müzik dersleri verilmelidir.

Sunum ortamları hazırlanmalı topluca filmler izlenilmeli veya okunan kitaplar üzerine görüş alış verişi yapılmalıdır. Van kültür evi’nde ayrıca çocuk ve aileler için kaynaşma ortamları hazırlanmalıdır..

Ayrıca çeşitli kültürel geziler, sosyal ve sportif aktiviteler düzenlenmelidir…

Gönüllü öğretmenler bulunmalı ve öğretmenler tarafından çeşitli eğitimler verilmelidir…

Van kültür evine bütün farklılıklar siyaset karıştırmadan katkı sunmalıdır.

Van kültür evine gönüllülük ve sosyal sorumluluk ilkesine göre çalışmalar yapılmalıdır.

Bir Ferhat Kıyak ve ayakta görseli olabilir

 Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 1 kişi, sakal, ayakta ve iç mekan görseli olabilirBir iç mekan görseli olabilirBir iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'BAŞKAN' görseli olabilirBir ayakta, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'EVİ VAN KÜLTÜR KÜL' görseli olabilirBir iç mekan görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir ayakta, açık hava ve yazı görseli olabilirBir Ferhat Kıyak, araba, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'VAN KÜLTÜR EVİ' görseli olabilirBir Ferhat Kıyak ve açık hava görseli olabilirBir Ferhat Kıyak ve açık hava görseli olabilirBir 1 kişi, ayakta, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'VAN KÜLTÜR EVİ' görseli olabilirBir Ferhat Kıyak dahil 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 9 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilirBir açık hava ve şunu diyen bir yazı 'VAN KÜLTÜR EVI 1G' görseli olabilir

 

Bir ayakta ve iç mekan görseli olabilir