Van, Kahvaltısıyla Yöresel Ürünler Fuarı'nda

Antalya Ticaret Borsası'nın (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle bu yıl dördüncüsü 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı, Anadolu'nun dört bir yanından gele

VAN 3.09.2013 23:26:14 0
Van, Kahvaltısıyla Yöresel Ürünler Fuarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya Ticaret Borsası'nın (ATB) öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle bu yıl dördüncüsü 19-22 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı, Anadolu'nun dört bir yanından gelecek yöresel ürünleri EXPO Center'de buluşturacak.

Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e çok sayıda ilin katılacağı Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı'na, VanTicaret ve Sanayi Odası, Van Ticaret Borsası ile birlikte katılacak. Van standında özlenen lezzetlerin yanı sıra el sanatları, kültürel değerler de sergilenecek.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Yöresel Ürünler Fuarı'na bu yıl Van Ticaret Borsası ile birlikte katılacaklarını belirterek, Van kültürünü ve lezzetlerini stantta katılımcılarla paylaşacaklarını söyledi. Yöresel Ürünler Fuarı'nın Anadolu'yu bütünleştiren, kültürel ürünleri bir araya getiren önemli bir fuar olduğuna dikkat çeken Takva, Van'ı fuarda temsil etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Van Ticaret Borsası Başkanı Salman Toprak, Antalya Ticaret Borsası'nın ekonomik değer oluşturacak, bölgeleri kaynaştıracak iyi bir organizasyona imza attığını belirterek, Van standının fuarda yerini alacağını söyledi. Toprak, Van standında otlu peynir, Van kahvaltısı, kök boyası ile ünlü Van kilimi, aromatik tadıyla beğenilen Van lokumu, Van balı, dünyaca ünlü Van kedisi, Savatlı Gümüş işlemeciliği ile yerlerini alacaklarını bildirdi. - Antalya