Van Kahvaltısı her yerde

Türkiye'de bir marka haline gelen Van Kahvaltısı, her alanda olduğu gibi sosyal faaliyetlerde de öne çıkmayı başardı.

VAN 6.04.2015 09:43:04 0
Van Kahvaltısı her yerde
Tarih: 01.01.0001 00:00
            
                       Özellikle fuar gibi önemli etkinliklerde büyük ilgi çeken Van Kahvaltısı, birçok organizasyonun yanı sıra sponsorluk görevi de üstlenmeye başladı.

                Van, Ağrı ve Hakkari Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından üç ayda bir yayımlanan Mesleki Yayın Dergisi'ne sponsorluk yapan Sütçü Kenan, Van Kahvaltısı'nın sosyal aktivitelere de destek sunduğunu söyledi.


                Van Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Sütçü Kenan'a yayımladıkları dergiye verdikleri katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, bir marka haline gelen Van Kahvaltısı'nın her türlü övgüye layık olduğunu belirttiler.

                       Söz konusu dergiye işletme olarak verdikleri destekten ötürü memnuniyet duyduklarını belirten Sütçü Kenan, "Van Kahvaltısı'nı artık her alanda görebilirsiniz. Van denince akla artık ilk olarak kahvaltı gelmekte. Bunca hizmetin sonunda bu değere varmak ve onu taşımakta farklı bir duygudur. Muhasebeciler Odası Van'ımızın önemli bir sivil toplum örgütüdür. Dolayısıyla yayınlamış oldukları dergilerine destek vermek bizi gayet mutlu etti. Sosyal aktivitelere katkıda bulunmak, organizasyonlara katılmak Van Kahvaltısı'nın değerini daha da arttırıyor. Van'ın kültürü haline gelen kahvaltı artık kendini her alanda ispatlamıştır. Bize düşen ise bu değeri hak ettiği noktaya taşımaktır" dedi.
Yıl içerisinde birçok etkinliğe katıldıklarını ve katkı sunduklarını belirten Sütçü Kenan, "Sosyal anlamda da hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yıl içerisinde Van'ın çeşitli yerlerinde düzenlenen çalışmalarda yer almaya gayret gösteriyoruz. Biz işimizi sadece kahvaltı salonunda yapmıyoruz. Saha çalışmalarına da katılarak Van Kahvaltısı'nın değerini önemle sergiliyoruz. Çünkü Van Kahvaltısı bu günkü değerine Vanlı hemşehrilerimizle kavuştu. Bu değerin de yeri geldiğinde kendisine sahip çıkanlara destek vermesi gerekir. Bu düşünce ile hareket ederek birçok alanda sponsorluk yapıyoruz. Amaç katkı sunmaktır" şeklinde konuştu.

   Haber: Fehmi Tekdur