Van Kahvaltısı değerini artırıyor

İzmir'de özel hastanede tedavi gördükten sonra, hastane tarafından ambulansla Van'a sevk edilen Vanlı Mahir Oğan, evine gitmek yerine, Van Kahvaltısı yapmak istedi. Oğan, sedye ile geldiği Sütçü Kenan'da kahvaltı yaptıktan s

VAN 6.12.2021 10:31:56 0
Van Kahvaltısı değerini artırıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her gün değerini biraz daha artıran, tadı, zengin ve taze ürün çeşitliliği, hizmet kalitesi ile herkesin ilgi odağı haline gelen Van Kahvaltısı, vazgeçilmez arasında yerini almaya devam ediyor.

İzmir'de geçirdiği beyin kanaması sonrası özel bir hastanede tedavi gören Vanlı Mahir Oğan, taburcu olduktan sonra özel ambulansla Van'a getirildi.

Van'a gelir gelmez ambulansla Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kahvaltıcılar Sokağı'na giden ve burada Van Kahvaltısı yapmak isteyen Vanlı Mahir Oğan'ın isteğini geri çevirmeyen ambulans görevlileri, burada hep birlikte Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısı yaptı.

Sütçü Kenan'da hizmet sunan personellerin ve ambulans görevlilerinin yardımıyla sedye ile kahvaltı salonuna taşınan Mahir Oğan'ın mutluluğu görülmeye değerdi.

"İLK KEZ BÖYLE BİR ANI YAŞADIK"

Yıllardır hizmet verdiği Kahvaltıcılar Sokağı'nda böylesi ilginç ve bir o kadar da anlamlı bir anı yaşadıklarını belirten Sütçü Kenan, "Bugün, daha önce yaşamadığımız ilginç, bir o kadarda bizler için önemli bir olay yaşadık. Sütçü Kenan'da Van Kahvaltısını bir sefer yapan, hep yapar, bir sefer gelen her zaman ve her durumda gelir diyorduk. Bugün bu cümleyi boşuna kurmadığımızı bir kez daha gördük. Hemşehrimiz Mahir Oğan Bey, İzmir'de beyin kanaması geçiriyor. İzmir'de özel bir hastanede tedavisi tamamlanan Mahir Oğan Bey, Ambulansla Van'a naklediliyor. Sabahın ilk saatlerinde, Ambulansla Van'a gelen Mahir Oğan beyin, "önce Sütçü Kenan'da kahvaltı yapmak sonra eve gitmek istiyorum" talebi, sağlık personeli tarafından da uygun görülünce, hep beraber Sütçü Kenan'a geldiler. Bu ilginç durumu görenler, şaşırmış olsa da, sedyeyle kahvaltı masasına taşınan mahir bey, yakınları ve sağlık ekibi ile birlikte mükemmel bir kahvaltı yaptı. Mahir bey ve yakınları kahvaltı sonrası Ambulansla evlerine giderken, sedyeyle gelip Van Kahvaltısı yapan mahir beyin gözlerindeki mutluluk bugün bizim aldığımız en güzel ödül oldu. Mahir Oğan amcamıza, Allahtan şifa diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur ve gelip tekrar misafirimiz olur. Van Kahvaltısı ile memleketimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. İzmir'den gelen ambulans personeli de daha önce böyle bir kahvaltı yapmadıklarını belirterek, bizlere teşekkür ettiler" dedi.

"VAN KAHVALTISI'NIN DEĞER GÖRMESİ BİZİ MUTLU EDİYOR"

Ünü katıları aşan, yediden yetmişe herkesin ilgi odağı olmaya devam eden Van Kahvaltısı'nın değer görmesinin son derece memnuniyet verdiğini belirten Sütçü Kenan, "Bu gün gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, Van Kahvaltısı'nın gerçekten önemli bir değer olduğunu ortaya koyuyor. İnsanların ilk tercihlerinin Van Kahvaltısı olması bu değerin yarınları için umut aşılıyor. Bizlerde mesleğimizi en güzel şekilde icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hasta haliyle bile bizi tercih eden Vanlı Hemşehrimiz Mahir Oğan, bize şunu gösterdi ki, gerçekten biz bu işi layıkıyla yapıyoruz ve insanları gönlüne de dokunuyoruz. İnsanlarda iyi bir iz bırakırsanız, bu ilelebet ilgi görür ve değer kazanır. Nitekim yurt dışından gelen misafirlerimizin de bize ilk söyledikleri söz de 'Bizlerde iyi bir izlenim bıraktınız, bu yüzden Van'a gelirken ilk tercihimiz Van Kahvaltısı ve sizlerin misafirperverliği oluyor' şeklinde ki beyanatları her şeyin açık bir göstergesidir. Bu bizin için paha biçilmez bir değerdir" şeklinde konuştu.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur