Van Kahvaltısı Antalya’da tanıtıldı

Türkiye’nin önemli şehirlerinin marka ürünlerinin tanıtıldığı Antalya YÖREX Fuarı, bu yıl da birbirinden ünlü ürünlerin tanıtımına sahne olurken, Van Kahvaltısı yine fuardaki stantlarda yerini aldı.

VAN 1.11.2016 14:42:38 0
Van Kahvaltısı Antalya’da tanıtıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Serkan Aslan

   Antalya’da düzenlenen 7. Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) fuarında birçok ürünün tanıtımı yapıldı. Van dendiğinde akla gelen ilk ürünlerden Van Kahvaltısı da söz konusu fuarda tanıtıldı.

   ‘Sizin oraların nesi meşhur’ sloganıyla 5 gün süren ve 81 ilin katıldığı YÖREX Fuarı renkli görüntülere sahne oldu. Damak Kahvaltı Salonu sahibi Ahmet Cintan, Antalya’da düzenlenen 7. Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) katılarak Van kahvaltısını tanıtırken, Van standı ünlü isimlerin akınına uğradı.

   Vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği fuarda, Van kahvaltısı standı ziyaretçilerin akınına uğradı. Van kahvaltısı ürünlerinin sergilendiği fuarda, Antalyalılar, otlu peynir başta olmak üzere birçok Van ürününün  tadına bakma fırsatı yakaladı. Safiye Soyman ve Faik Öztürk başta olmak üzere bir çok ünlü isminde ziyaret ettiği stantta Van Kahvaltısı her zamanki gibi fuarın ilgi odağı oldu.

   Van kahvaltısı ürünlerinin fuarda bulunmasından dolayı memnuniyetini dile getiren ziyaretçiler, Van’a özgü bu ürünleri tatmanın mutluluğunu dile getirdiler. Her yıl olduğu gibi bu yılda Van standının bu fuarda yer almasından duydukları memnuniyeti vurgulayan Antalyalılar, Ahmet Cintan’a teşekkür eti.

   İşletmeci olarak tek başına fuara katılarak gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Damak Kahvaltı Salonu sahibi Ahmet Cintan ise, “Ben her yıl tek başıma bu tür fuarlara katılarak, Van’ın ürünlerini elimden geldiğince tanıtmaya çalışıyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda gösterilen ilgi çok iyi. Zaten otlu peyniri gören gerek Antalyalılar olsun gerekse de bu tadı bilen ziyaretçilerimizle uzun süre sohbetimiz oluyor. Onlara daha çok detaylı bilgiler vererek Van kahvaltısını tanıtıyoruz. Her yıl aynı ilgi ile karşılaşıyoruz. Bu yıl ise Safiye Soyman ve Faik Öztürk başta olmak üzere bir çok ünlü standımızı ziyaret ederek, ürünlerimizi alma ve tatma fırsatı buldular. Bizde bundan son derece mutluyuz” dedi.