Van Kahvaltısı, Amerika’da bilinen bir kahvaltı

Amerika’nın Virginia Eyaletinde ikamet eden Brant Huddiestom, Van Kahvaltısı için Van’a geldi. Van Kahvaltısının Amerika’da bilindiğini belirten Huddiestom, “Van Kahvaltısı’na tam not veriyorum, bundan böyle ben de bu kahvaltıyı her

VAN 19.08.2020 10:36:26 0
Van Kahvaltısı, Amerika’da bilinen bir kahvaltı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Her gün farklı bir ülkeden turist ağırlayan Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu, yine çok uzaklardan bir misafiri konuk etti.

   Ünü ile kıtaları aşan, her kesin tadına bakmak için binlerce kilometre kat ederek ulaşmaya çalıştığı Van Kahvaltısı dilden dile dolaşmaya devam ediyor.

   Farklı ülkelerden farklı turistleri ağırlayan Sütçü Kenan, hem Van Kahvaltısı hizmeti sunmak hem de Van’a gelen turistlere Van’ı tanıtmak ve anlatmak için adeta turizm elçisi görevini yürütmenin haklı gururunu yaşıyor.

‘Televizyondan görmüştüm”
   Van Kahvaltısı için Van’a gelen Amerika’nın Virginia Eyaletinde ikamet eden Brant Huddiestom adlı turist, ‘Van Kahvaltısı Amerika’da bilinen bir kahvaltı. Ben de televizyondan görmüştüm ve duymuştum. Bu tadı tatmak için burayı özellikle ziyaret etmek istedim. Gerçekten gördüğüm ve duyduğum kadar varmış. Damak tadına çok güzel hitap ediyor. Bundan böyle ben de Van Kahvaltısının gönüllü tanıtım elçisi olacam. Bahsedildiği kadar güzel ve etkileyici bir kahvaltı, harika bir sofra. Hizmet konusun da son derece mükemmel bir sunum. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

“Van Kahvaltısına sahip çıkmak lazım”
   Uzun yıllardan bu yana Van’da kahvaltı hizmeti veren, yerli ve yabancı turistlerin ilk ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu, bu yıl yine birbirinden farklı ülkelerden turistleri ağırlamaya devam ediyor.
Van’ı ziyaret eden, özellikle Van Kahvaltısı için kilometrelerce yolu aşarak buralara gelen yerli ve yabancı turistleri en güzel şekilde ağırlamaktan dolayı onur duyduklarını belirten işletme sahibi Kenan Coşkun, Van kahvaltısının Van için bir değer olduğunu, herkesin bu değere sahip çıkması gerektiğine işaret etti.

   İşletme olarak, Van’ı, kaliteyi ve hizmeti öncelik olarak benimsediklerini belirten Coşkun, “Yıllardır hep bu düsturla çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Bizim için önce Van, sonra Van Kahvaltısı gelir. Misafirlerimize hem Van’ı anlatıyoruz, hem kahvaltı hizmeti sunarak, kahvaltının dününü ve bu gününü aktarıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Biz bir bakıma Van’ın gönüllü tanıtım elçisi olarak da hizmet veriyoruz. Bu da bizi memnun ediyor. Van’ımıza gelen ziyaretçilerin memnun ayrılması bizim işletme olarak en büyük temennimizdir. Çok şükür bunu bu güne kadar başardık ve bundan sonra da başarmaya devam edeceğiz. Van kahvaltısı, Van için bulunmaz bir nimettir. Adını, sanını duyan insanlar kıtaları aşarak buralara geliyor. Bunun kıymetini bilmek lazım. Özellikle yabancı ziyaretçilerimiz burada hem kahvaltı yapıyor, hem de özel çekim yapıyor. Gittikleri yerde bu hizmetimizi en güzel şekilde anlatarak, Van’a ve Van Kahvaltısına değer katıyorlar. Bu da Van’ın tanıtımı için iyi bir fırsattır” şeklinde konuştu.