Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Barutçu Siirt'te

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

VAN 18.09.2013 21:48:43 0
Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Barutçu Siirt
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Siirt Valisi Ahmet Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Valilik önünde Vali Ahmet Aydın tarafından karşılanan Korgeneral Barutçu, daha sonra valilik makamına geçti. Ziyarette Siirt 3. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu da hazır bulundu. Korgeneral Barutçu, "Daha önce Siirt'te görev yaptım. Siirt'te güzel hatıralarımız ve hizmetlerimiz oldu. Sayın Valimin şahsında tüm Siirt halkına selam ve sevgilerimi sunuyorum. Gelişimin sebebi sadece ziyaretten ibarettir" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın ise, "İlimizde 2006 ve 2007 yılları arasında görev yapan sayın paşamızın çalıştığı dönemde il genelinde birçok alanda önemli hizmetleri oldu. Siirtlilerin gönlünü kazanan sayın paşamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Siirt'in güvenlik ve asayiş bakımından bölgenin en huzurlu ili olduğunu sözlerine ekleyen Vali Aydın, ziyaret anısına Korgeneral Barutçu'ya Siirt'in markalaşmış ürünlerini hediye etti. Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'ndaki birlikleri denetleyen Korgeneral Barutçu, ardından Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu'na geçti. Federasyon üyeleriyle sohbet eden Barutçu'nun geceyi Siirt'te geçireceği öğrenildi. Barutçu, ziyaretleri sonrası dinlenmek için Ordu Evi'ne geçti.