Van İl Müdürü Sinir'den Gevaş Spor'a Destek

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Gevaş ilçesinde faaliyet gösteren Gevaş Spor'a malzeme ve tesis desteği verdi.

VAN 20.03.2014 15:24:09 0
Van İl Müdürü Sinir
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Gevaş ilçesinde faaliyet gösteren Gevaş Spor'a malzeme ve tesis desteği verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'i makamında ziyaret eden Gevaş Spor Kulübü Başkanı Taner Çiftçi, Avcılar ve Atıcılar Kulübü Başkanı Abdullah Çelik, Gevaş Bal Üreticileri Birliği Başkanı Fırat Çemberlitaş, Gevaş Sesi Gazetesi İmtiyaz sahibi Yusuf İdiz ve Gürpınar Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sabahattin İdiz, Gevaş Spor hakkında bilgi vererek destek istediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, sporun ve sporcunun bulunduğu her yere ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi. Gevaş Spor'un bu kentin önemli bir değeri olduğunu söyleyen Sinir, "Gevaş ilçemiz spor yapmak için ideal bir yerdir. Kışın kış sporları yazın ise su sporlarının da yapılabileceği bir yerdir. Orda ki gençlerimize sahip çıkıp kazanmalıyız. Bizlere ne görev düşüyorsa gençlerimiz için yapmaya hazırız. Gevaş Sporlu futbolcuların antrenman sahasındaki binalarına masa tenisi de oynayabilecekleri bir ortam oluşturabiliriz. Gevaş'ta takımların uygun zamanlar olduğu sürece kamp yapmaları açısından da kullanabilirler. Kulüplerimizin de bizleri ziyaret ederek sıkıntılarını dile getirmelerini istiyoruz. Bize durumu bildirmeleri lazım ki bizde elimizden gelen desteği kendilerine sunalım" dedi.

İl Müdürü Sinir, antrenmanlarda kullanmaları için futbol topu ve forma desteği de verdi.

Kendilerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'e teşekkür eden Gevaş Spor Kulübü Başkanı Taner Çiftçi ise, Gevaş'ta son dönemde artan madde bağımlısı gençleri gördükten sonra kulüp olarak harekete geçtiklerini söyledi. Çiftçi, "Gevaş Spor Kulübü olarak öncelikli hedefimiz gençlerimizi sporla buluşturmak, onları spora kazandırmaktır. Bunun için kulüp olarak Gevaş'ta çalışmalara başlayıp, çok sayıda gencimizi bir araya getirdik. Takımımızı oluşturduk. İdmanlarımıza başlamamız için malzeme eksiğimiz bulunmaktaydı. Bu sıkıntımızı da idarecilere ileterek çözmek istedik. İl Müdürümüz de ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek, futbol topu, forma, Gevaş'ta kamp yapacağımız yere kadar destek verdi. Bundan sonra da bizim yapacağımız Gevaş Spor'u en iyi yere taşımaktır. Ben buradan Gevaş Spor Kulübü olarak göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'e teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.