Van İl Emniyet Müdürü Aydın’dan gençlere özel ilgi

Van Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Cumhuriyetin ilk yıllarından kalan binalardan olan Endüstri Meslek Lisesi binası onarılarak halk kütüphanesine dönüştürdü.

VAN 12.02.2022 12:31:17 0
Van İl Emniyet Müdürü Aydın’dan  gençlere özel ilgi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Cumhuriyetin ilk yıllarından bu yana kentte ayakta kalan ikinci bina olan Endüstri Meslek Lisesi binası, ilk etapta müzeye dönüştürülmek için onarılmaya başlandı. Ancak Van müzesinin hizmete girmesi ve kütüphaneye olan ihtiyaçtan dolayı müze projesinden vazgeçildi. Van Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıyı bu kez halk kütüphanesi olarak tasarladı.
Onarım çalışmaları tamamlanan ve son teknolojiyle donatılan kütüphane hizmet vermeye başladı.
Kütüphane açılışına katılan Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın Vangölü TV’ de stajyer olan Baran Tarhan ve Muhammet Işık adlı öğrencilere özel ilgi göstererek, hayatta başarılı olma noktasında nasihat verdi.
Hayatta başarmak için denemeye ve mücadele etmeye devam etmenin önemine dikkat çeken Atanur Aydın, “Hayatta bazen her şeyi istediğimiz zaman elde edemeyebiliriz. Yere düştüğümüz zaman yerden kalkmayı başarabilmeliyiz. Allah bizleri eşit değil, adil yaratmıştır. Hepimiz her şeyi başaramayabiliriz. Ancak mutlaka yetenekli olduğumuz, ilgi duyduğumuz bir alan ve meslek vardır. Onu buluncaya kadar aramaya devam etmeliyiz. Eğer gazetecilik işini sevdiyseniz bu işi hayatınız boyunca severek yaparsınız ve bu iş sizi yormaz, işe gidiyormuş gibi değil, bir hobiyi gerçekleştiriyormuş gibi çalışırsınız. Hem eğlenir, hem de verimli ve başarılı olursunuz ” dedi.
Kaynak: Vangölü TV