VAN HALKINA ÇAĞRI!

Van Büyükşehir Belediyespor'un geçtiğimiz haftasonu Bergama Belediyespor deplasmanında maruz kaldığı çirkin saldırılara tepki gösteren Grup Karakobralar Başkanı Ercan Dülger; 'Futbol bu değildir. Van'da oynanan maçta bunun belki de onda

VAN 29.04.2015 09:18:43 0
VAN HALKINA ÇAĞRI!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Haber: M.Selim KURT

Bergama deplasmanında Vanspor'a yapılanların asla kabul edilemeyecek çirkinlikler olduğunu belirten Dülger; "Vanspor taraftarları olarak her zaman centilmenlikten, fair-play'den yanayız. Burada ve orada ırkçı yaklaşımlar yaparak futbolun güzelliğine gölge düşüren Bergama Belediyespor'u takımıza yaptıklarından dolayı kınıyor, kendilerine TFF'ye havale ediyoruz. Umarım ki adaletli bir karar çıkar" diye konuştu.

KENETLENME ZAMANI
Bergama deplasmanında yaşananların Vanspor taraftarlarını daha çok kenetlemesi gerektiğine vurgu yapan Dülger, Pazar günü Van'da oynanacak olan Erzin Belediyespor maçının önemine vurgu yaptı. Bu maçın Vanspor için dönüm noktası olduğunun altını çizen Dülger; "Takımımız için hayati bir maç oynanacak. Pazar günü saat 15.30'da oynanacak olan karşılaşmaya tüm halkımızı, taraftarımızı davet ediyorum. Bu maçta en üst düzeyde kenetlenmemiz gerekiyor. Bu maçı kazanmaktan başka şansımız yok. Durumumuzu riske atmamak adına haftasonu oynanacak olan maçı mutlaka kazanmak durumundayız. Bu konuda yönetim, taraftarlar, teknik heyet ve futbolcular bir bütün olarak kenetlenmemiz ve bu maça konsantre olmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın, takımımızı yalnız bırakmayacaklarına yürekten inanıyorum. Herkesi pazar günü yapılacak maça davet ediyorum" ifadelerini kullandı.