Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda durmak yok

Van Fenerbahçe Futbol Okulu 140 öğrencisiyle çalışmalarına devam ediyor. Bur da beğenilen yetenekli çocuklar Fenerbahçe alt yapısına gönderiliyor.

VAN 26.07.2017 09:53:02 0
Van Fenerbahçe Futbol Okulu
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz
   Van'da açıldığı günden bu yana çalışmalarını aralıksız sürdüren Van Fenerbahçe Futbol okulunun bünyesinde 140 öğrenci bulunuyor.
 Hafta sonu öğrencilerini çalışmaya alan, Fenerbahçe futbol okulu, hafta içinde ise farklı aktivitelerle öğrencilerin moral depolamasını sağlıyor.
   Çalışma saatleri dışında öğrencilerin ders çalıştığını ve kitap okuduğunu dile getiren Van Fenerbahçe futbol okulu teknik sorumlusu Oktay Belli, "Hafta içi günlerde öğrencilerimizle birlikte, tiyatro, sinema, yüzme gibi faaliyetlerle öğrencilerimizin daha da başarılı olmalarını sağlıyoruz. Okulumuz da çok yetenekli gençlerimiz mevcut, yetiştirdiğimiz birçok öğrencimizi İpekyolu Akademi ligine verdik. Bunun yanında bir öğrencimizi, Eren Aysan'ı Antalyaspor U14 takımına verdik diyen Belli, Fenerbahçe Futbol Okullarının her yaz Antalya'da yaptığı ve yaklaşık 750 öğrencinin katıldığı kampta, 2005 doğumlu, Abdullah Tayanır ve 2006 doğumlu Berak İşkol öğrencilerimiz çok beğenilenler arasına girdi. Bu 2 öğrencimiz, İstanbul'a dere ağzı tesislerine davet edildiler. Bur da gösterdikleri performansları ile beğeni kazanmışlardır. Bu iki öğrencimiz 23 Temmuz'da yeniden İstanbul Fenerbahçe alt yapısında oynamaya hak kazanmaları bizleri mutlu etmiştir. Hedefimiz ilimizdeki yetenekli gençleri kazanmak onları futbolun kapılarını açmaktır diyen Oktay Belli, hiçbir çocuk ve genç başarısız değil yeter ki onlara gerekli eğitim destek ve güven verilsin, gerisi kendiliğinden gelir" dedi.