Van FED’den engellilere destek çağrısı

Van Dernekler Federasyonu (Van FED) Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Donat, kentteki iş insanlarını ve kurumları engellilere destek olmaya çağırdı.

VAN 4.02.2020 11:55:18 0
Van FED’den engellilere destek çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van FED Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Donat ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Büyükşehir İş Merkezi’nde bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Van Sağırlar ve İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret eti.
Ziyarette konuşan Van FED Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Donat, federasyon olarak her zaman engellilerin yanında olduklarını ve bundan böyle de yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Van’daki tüm kesimleri engellilere destek olmaya davet eden Donat, şunları kaydetti:
“Engelliler için yaptıklarınızı, aslında kendiniz için yaptığınızı unutmayın. Çünkü herkes bir engelli adayıdır. Engelli olmak bir seçim değildir. Van Dernekler Federasyon Yönetim Kurulu olarak Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü ve Van Sağırlar ve İşitme Engelliler Spor Kulübüne ziyarette bulunduk. Kısıtlı imkanlarla çok anlamlı ve büyük işler yaptıklarını gördük ve gurur duyduk. Van'daki tüm kesimleri, kardeşlerimize destek olmaya, yardımda bulunmaya davet ediyorum.” 
Yapılan ziyarette engelli sporcularla fotoğraf çeken Van FED heyeti, daha sonra engellilerle vedalaşarak binadan ayrıldı.  Haber: M. Selim KURT

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi