Van Emniyetinden Futbol Turnuvası

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Van Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa liseler arası halı saha futbol turnuvası düzenledi.32 lisenin katıldığı turnuvada Cumhuriyet Lisesi şampiyon oldu.

VAN 14.05.2013 17:28:04 0
Van Emniyetinden Futbol Turnuvası
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile VanMilli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa liseler arası halı saha futbol turnuvası düzenledi. 32 lisenin katıldığı turnuvada Cumhuriyet Lisesi şampiyon oldu.

Van Emniyet Müdürlüğü
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme faaliyetleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa futbol turnuvası düzenledi. 32 takımın katıldığı ve eleme usulü yapılan turnuva 20 gün sürdü. Çevik Kuvvet'e ait halı sahada yapılan turnuvanın finalinde Cumhuriyet Lisesi ile Özen Adalı Lisesi karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçta 4- 2 galip gelen Cumhuriyet Lisesi şampiyon oldu. Şampiyon olan Cumhuriyet Lisesi'ne kupa, 12 futbolcusuna da bisiklet hediye edildi. İkinici olan Özen Adalı Lisesi'ne kupa, futbolcularına saat, üçüncü olan Mehmet Akif Ersoy Lisesi'ne kupa ve futbolcularına da tişört hediye edildi. Bu arada turnuvaya katılan liseli futbolculardan bazıları Spor Toto 3'üncü Ligde mücadele eden Belediye Vanspor'un alt yapısına seçildi. - Van