Van Ekonomi Konseyi Bileşenlerinden çağrı; 'Mavi için aşı olun'

Koronavirüs vaka sayıları artarken, bir çok kesimden aşı yapılması yönünde çağrılar yükseliyor. Tabloda kırmızı kategoride yer alan Van'da da yoğun şekilde aşılama faaliyetleri yürütülüyor. Aşılamada yüzde 55 sınırına d

VAN 30.07.2021 13:38:43 0
Van Ekonomi Konseyi Bileşenlerinden çağrı; 'Mavi için aşı olun'
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bu çağrılardan birisi de Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri'nden geldi. VANTSO, VANTB, VANESOB, VAN SMMMO, VAN TMMOB İKK, Tuşba Ziraat Odası, Van Şoförler ve Otomobilciler Odası, Doğu SİFED, VANOSB, VANSİAD, VANGİAD, MÜSİAD, TÜMSİAD, VAN İŞGEM, VEN PERDER, VAHATUDER ve VANOTED gibi kuruluşları çatısı altında bulunduran Van Ekonomi Konseyi tarafından yapılan çağrıda, “Unutulmamalıdır ki insanlık tarihindeki tüm salgın hastalıklar aşı ile yok edilmiştir” denildi ve vatandaşların aşılarını olmaları gerektiği kaydedildi.
Van'ın koronavirüs tablosunda kırmızı kategoride olduğu ve yeniden mavi kategoride yer alması için aşı olmanın önemine değinilen Van Ekonomi Konseyi açıklamasında, salgının da aşı ile son bulabileceği dile getirildi.
Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri tarafından konuya ilişkin yapılan paylaşımda; “Van Ekonomi Konseyi Bileşenleri olarak tabloda kırmızı olan ilimiz Van'ın yeniden mavi renge dönmesi için tüm halkımızı aşı olmaya çağırıyoruz. Unutulmamalıdır ki insanlık tarihindeki tüm salgın hastalıklar aşı ile yok edilmiştir. Günümüzde yaşanan Covid 19 salgını da ancak aşı ile ve alıncak maske, mesafe, temizlik kurallarına uyarak yok edilebilecektir. Halkımızı aşı olmaya, maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet ediyoruz.” denildi.
Haber: M.Selim KURT

Prestij Haber Merkezi