Van, Dünya Kahvaltı Günü'ne hazır

Van'da 51 bin 793 kişinin katılımıyla "Dünyanın en kalabalık kahvaltı sofrası" rekorunun kırılmasına öncülük eden ve Van Kahvaltısı'nı dünyaya tanıtmak amacıyla Haziran ayının ilk Pazar gününü "Dünya Kah

VAN 2.06.2021 10:34:42 0
Van, Dünya Kahvaltı Günü'ne hazır
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz yıl ilki 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilen ve büyük bir katılım ile ses getiren Dünya Kahvaltı Günü, Pazar günü kutlanacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, pandemi nedeniyle kutlamalar sosyal medya üzerinden gerçekleştirilecek.

Van'ın değerlerine vurgu yapmak için her fırsatta etkinlikler düzenleyen Van Ticaret ve Sanayi Odası, Haziran ayının ilk haftasını Dünya Kahvaltı Günü ilan etti. Van Kahvaltısı'nın önemine vurgu yapmak isteyen Van TSO, kentin önemli kültürel değerlerini dünyaya tanıtmaya çalışıyor.

Van kahvaltısını uluslararası arenada herkesin katılım göstereceği bir etkinliğe dönüştürmek ve kahvaltının önemine vurgu yapmak için Haziran ayının ilk haftasını Dünya Kahvaltı Günü ilan eden Van TSO, tüm Vanlıları Pazar günkü etkinliğe davet etti.

Dünya Kahvaltı Günü'nün kent ile özdeşleşmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Van TSO, Pazar günkü etkinliği yoğun bir katılım ile kutlayacak.

Dünya Kahvaltı Günü etkinliği, ilkinde olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin en uzun caddesi olan İskele Caddesi üzerinde kutlanması planlanırken, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle sosyal medya üzerinden yapılacak olan fotoğraf ve video paylaşımları ile kutlanacak.

6 Haziran Pazar günü saat: 11.00'de başlayacak etkinliğin paylaşımları sosyal medya hesapları üzerinden #dünyakahvaltıgünü hashtagi ile yapılacak.