Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkan Adayı Kenan Akalın GazeteVAN'a Konuştu

Kenan Akalın Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkan adayı olduğunu belirtti ve GazeteVAN.com'a açıklamalarda bulundu.

VAN 13.02.2014 09:56:01 0
Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkan Adayı Kenan Akalın GazeteVAN
Tarih: 01.01.0001 00:00

Akalın neden aday olduğunu,odanın önemini ve projelerini şöyle anlattı:

 

Bilindiği gibi şubat ayının 26’sında esnaf ve Sanatkârlar odamızın seçimi yapılacaktır. Bizde bu seçimlere yönetim kurulumuz ile birlikte adayız. Adaylığımızın en büyük sebebini şöyle açıklayabilirim. Yıllardır süre gelen kısır, verimsiz, odamıza yen bir anlayış katmak, aynı zamanda yapılması gerekenleri tahlil edip bu sorunları tek tek analiz edip üzerinde çalışma yapmak.

 

Bunun için bazı projeler üretip esnafımızın sorunlarına sahip çıkacak bir yönetime ihtiyaç olduğunun farkındayım. Bu sorunu şahsım ve ekibim olarak üstlenebilecek bilgi ve güce sahip olduğumuzu siz değerli üyelerimize belirtmek isterim.

 

 Akalın Esnaf arkadaşların şöyle seslendi:

 

Değerli Esnafımız yapılacak olan oda seçimleri sonrası bir dönüm noktası olacaktır. Değişen Türkiye’de yeni projeler üretmek aynı zamanda bu değişim dışında kalmamamız gerektiğini düşünerek, başarılı bir seçim olması halinde yapmak istediklerimizi şöyle özetlemek istiyorum.

Her üyeye eşit şekilde yaşatmak

Odamıza ait bir idari ofisin olmasını sağlamak

 Çözüm odaklı olmak

Hızlı hizmet vermek

Üyelerimize karşı daha Nazik ve Kibar olmak

 

      Siz üyelerimize şevkle ve heyecanla hizmet vermek


 

"Gelin Hep Birlikte Yeni Yönetime Ortak Olalım"