Van'da gözler kongreye çevrildi

Haziran ayında iki kez olağan üstü kongreye gitmesine rağmen yeni yönetim olmadığından dolayı herhangi bir seçim yapamayan Vanspor'da gözler bu hafta sonu yapılacak olan kongreye çevrildi.

VAN 19.07.2021 11:23:00 0
Van'da gözler kongreye çevrildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

25 Temmuz'da bir kez daha olağan üstü kongreye gidecek olan Vanspor Futbol Kulübü'nde kimin başkan seçileceği merak konusu oldu. 2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da, yönetim belirsizliği sürüyor.

TFF 2. Lig'de mücadele eden ve yeni sezonda tekrar Kırmızı Gruba düşen, yeni yönetim olmadığı için transfer çalışmaları yapamayan Vanspor, Haziran ayı içerisinde 2 kez olağan üstü kongreye gitmişti. Mevcut başkan Servet Yenitürk, yeniden aday olmadığı ve yeni adaylar da çıkmadığı için söz konusu kongrede yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçilememişti.

Silahtaroğlu Vanspor Kulübü, yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesi sebebiyle, Denetim Kurulu üyeleri toplanarak yeni kararlar almıştı. Bunun üzerine 25 Temmuz Pazar günü tekrar olağan üstü kongreye gidecek olan Vanspor'da kimin başkan olarak seçileceği merak ediliyor.

Alınan kararlar gereği 25 Temmuz Pazar günü Van Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda yeniden olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak.

Birinci kongrede çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci kongrenin ise 01 Ağustos tarihinde aynı yer ve saate yapılacağı ifade edildi.

Mevcut yönetimin istifasının ardından sahipsiz kalan Vanspor'da tüm gözler yeni seçilecek olan yönetime çevrilirken, grupta yer alan diğer takımlar transferde önemli bir mesafe kat etti.

Pazar günü yapılacak olan kongre öncesi henüz başkan adayı veya adayları çıkmazken, kulübe kayyum atanma ihtimali de bulunuyor.

Tüm gözler 25 Temmuz Pazar günü yapılacak kongreye çevrildi.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş