Van'da bilardo heyecanı

Van'da düzenlenen İl Bilardo Birinciliği oynanan final maçlarıyla sona erdi. Van'da iki hafta süren bilardo müsabakaları heyecanlı geçti.

VAN 23.09.2021 10:57:31 0
Van'da bilardo heyecanı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da düzenlenen İl Bilardo Birinciliği yarışmasında finale kalan Ferhat Öztürkçü, Kaya Gün ve Harun Koç arasında kıyasıya bir mücadele  sergilendi.

Yapılan müsabakalar sonrasında Ferhat Öztürkçü birinci olurken, Kaya Gün ikinci, Harun Koç ise üçüncü olarak kupalarını aldı.

Van Bilardo İl ve Bölge Temsilcisi Abdurrahman Akbulut söz konusu yarışma ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Akbulut, "Yıllardır ilimizde bilardo sporuna hizmet ediyorum. On dört yıllık il temsilcilik görevimde, birçok bilardo severe lisans çıkartarak yarışmalara dahil ettik. Bugün de yaklaşık iki hafta süren müsabakaları geride bıraktık. Başta finale kalan üç sporcumuz Ferhat Öztürkçü, Kaya Gün ve Harun Koç olmak üzere tüm yarışmacıları yürekten kutluyorum. Ancak final etabını kazananı ayrıca tebrik ederim. Bu yarışmacılarımız 27 Ekim'de Ankara'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında Van'ı temsil edeceklerdir. Umarım orada da istedikleri sonucu alarak aramıza dönerler. Burada bilardo meraklısı olan hemşehrilerimize seslenmek istiyorum. Ne zaman isterlerse bize ulaşarak bilardo yeteneklerini burada sergileyebilirler. Kapımız onlara her zaman açıktır" dedi.

Gözde Bilardo Salonu İşletmecisi Davut Gürel ise, "Ben de bir bilardo sevdalısı ve otuz yıldır bu spora gönül veren biri olarak hem bilardo salonunu işletiyorum. Aynı zamanda bilardoya bizim gönül veren gençlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu bağlamda kapımız da, gönlümüz de her zaman gençlere açıktır. Çekinmeden, sıkılmadan bize gelebilirler. Bilardo sporu vesilesiyle bir gencimizin dahi hayatına olumlu yönde bir katkımız olabilirse ne mutlu bize" diyerek sözlerini tamamladı.

Van'da bilardo heyecanı