Van Büyükşehir'de galibiyet hesapları…

6 Puanla 5. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü İstanbul'da Çatalcaspor'a konuk olacak. Ligin ilk 3 haftasında 2 galibiyet alan kırmızı siyahlılar, Çatlcaspor deplasmanından 3. galibiyetle Van'a dönmenin hesaplarını

VAN 11.09.2015 11:02:41 0
Van Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta ilk 3 haftalık maraton geride kaldı. 19 Takımın mücadele ettiği grupta, ligin ilk haftasın da Batman Petrolspor liderlik koltuğuna otururken, 2. Haftasın da Bayburt Grup Özel İdarespor, 3. Haftada ise Bergama Belediyespor liderliği tattı. Geride kalan 3 haftalık maraton sonun da Batman Petrolspor en çok gol (6) atan takım olurken, Sandıklıspor ise en çok gol (7) yiyen takım oldu.
Ligin ilk haftaları gruptaki her takım için zorlu geçmeye devam ediyor. Takımlardaki uyum sorunu, takımların birbirini tanıma süreci sona erdiğinde, favori takımlar ön plana çıkacak ligde heyecan biraz daha kendini gösterecek.
Bu hafta sonu ligin 4. Hafta Karşılaşmalar oynanacak. Pazar günü oynanacak 2 karşılaşma saat 15.30'da, 6 karşılaşma 16.30'da son karşılaşma ise 20'00'da başlayacak. Ligin ilk haftasın da TKİ Tavşanlı Linyitspor'u 4-2 mağlup eden Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 2. Haftasın da ise deplasmanda Dardanelspor'a 1-0 mağlup olmuştu. Ligin 3. Haftasında kendi sahasın da Sandıklıspor'u uzatma dakikalarında gelen golle 1-0 mağlup eden kırmızı siyahlılar, 6 puanla 5. Sırada yer aldı. 3 Haftalık maratonda rakip filelere 5 gol atan Van Büyükşehir Belediyespor, kalesinde ise 3 gol gördü.
Ligin 4. Hafta maçın da İstanbul'da Çatalcaspor'a konuk olacak olan Van Büyükşehir Belediyespor, hafta boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Galibiyet için İstanbul'a giden kırmızı siyahlılar, Van'a 3 puanla dönmenin hesabında. 6 Puanla 5. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, 4 puanla 10. Sırada yer alan Çatalcaspor karşılaşması Pazar günü saat 16.30'da Ziya Altınoğlu stadın da oynanacak.
Van Büyükşehir Belediyespor ligin 5. Haftasında ise kendi sahasın da Çine Madranspor'u konuk edecek.

Bölge: Salih Deniz