Van Büyükşehir-Sakaryaspor maçı seyircisiz oynanacak

Van Büyükşehir Belediyespor, yarın Sakaryaspor'a konuk oluyor. Sakaryaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak olan karşılaşmayı, orta hakem Mesut Çarık yönetecek. Karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

VAN 18.04.2015 09:38:45 0
Van Büyükşehir-Sakaryaspor maçı seyircisiz oynanacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
        
             Spor Toto 3. Lig 3. Grup da, 31 hafta karşılaşmaları yarın oynanacak. 9 Karşılaşmanın başlama saati 14.30 olarak belirlendi. Lider Ankara Demirspor deplasmanda, Büyükşehir Erzurum Belediyespor'a konuk olurken, yakın takipçisi olan, Anadolu Üsküdarspor ise sahasında, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. 

            Ligin 2. Devresinin son haftalarında puan kayıpları yaşayan, Van Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Sakaryaspor'a konuk oluyor. Sakarya Atatürk Stadın da oynanacak olan karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

            Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren, Van Büyükşehir Belediyespor, Sakaryaspor deplasmanına 3 puan için gitti. Sakaryaspor- Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını orta hakem, Mesut Çarık'ın yönetecek.
39 Puanla 9. Sırada yer alan, Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 32. Hafta maçında ise, deplasmanda, Bergama Belediyespor'a konuk olacak.

    Bölge: Salih Deniz