Van Büyükşehir Sağlık Sokak'ta çalışmalarda sona geldi

Van Büyükşehir Belediyesi’nin Hastane Caddesi ile Akköprü Yolu’nu birbirine bağlayacak olan Sağlık Sokağı’nda çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken, sokakta dolgu çalışmalarına başlandı.

VAN 10.09.2020 00:29:59 0
Van Büyükşehir Sağlık Sokak'ta çalışmalarda sona geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hastane Caddesi ile Akköprü Yolu’nu birbirine bağlayacak olan Sağlık Sokağı’ndaki alternatif yol çalışmalarında sona gelindi. Sağlık Sokağı’nda yol dolgu çalışmalarına başlandı. Sağlık Sokağı’nın hizmete girmesiyle birlikte Beşyol trafiği daha akıcı hale gelecek.

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından Sağlık Sokağı’nda yürütülen çalışmalar aralıksız devam ederken, istinat duvarında çalışmalar tamamlanma noktasına geldi ve yol dolgu çalışmalarına geçildi. Eylül ayının sonuna yetiştirilmeye çalışılan Sağlık Sokağı, şehiriçi trafiğini büyük oranda rahatlatacak.

Sağlık Sokağı’nda istinat duvarının %90’nı tamamlanırken, yol dolgu çalışmaları hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Eylül ayının sonuna kadar bitirilmesi beklenen Sağlık Sokağı şehiriçi trafiğinde en az %20-%30 civarında rahatlama sağlaması bekleniyor.

Van Postası Gazetesi