Van Büyükşehir'den Kazım Karabekir Caddesi’nde hummalı çalışma

Van Büyükşehir Belediyesi’nin prestij cadde projeleri kapsamında Sebze Hali, Maraş ve Milli Egemenlik Caddesi’nde yenileme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken, bu kapsamda Maraş Caddesi’nde yenileme çalışmaları aralıksız

VAN 10.09.2020 00:24:13 0
Van Büyükşehir'den Kazım Karabekir Caddesi’nde hummalı çalışma
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in talimatıyla Sebze Hali, Maraş ve Milli Egemenlik Caddelerinde yenileme çalışmaları başlatılmıştı. Milli Egemenlik Caddesi ve Sebze Hali Caddesinde kaldırımların büyük bir bölümü yeniden düzenlenirken Kazım Karabekir Caddesi’nde (Maraş) çalışmalar yoğunluk kazandı.

Van Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen prestij cadde projelerinden Sebze Hali, Maraş ve Milli Egemenlik Caddelerinde yenileme çalışmalarıyla caddeler yeni imajına kavuşacak.

Kent genelinde hummalı bir çalışma yürüten Van Büyükşehir Belediyesi, kentin önemli caddelerinde ekonomik yaşamı hareketlendirme ve modern bir görünüm sağlama çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Bu kapsamda Van Büyükşehir Belediyesi Van'ın önemli ulaşım ağlarından biri olan Kazım Karabekir Caddesi’nin bir kısmında geçtiğimiz günlerde asfalt serimi yaptı. Diğer bölümlerde yenile ve onarım çalışmaları devam ederken, önümüzdeki günlerde Maraş Caddesi’nin yeni imajına kavuşturulması bekleniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi, Maraş Caddesi’ndeki yenile çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürüyor. Çalışmaların tamamlandığı Soydan Kavşağı ile Zübeyde Hanım Caddesi’nin kesiştiği tek yön geçtiğimiz günlerde asfaltlanırken, caddenin devamında iyileştirme çalışmaları aralıksız sürüyor. Kazım Karabekir Caddesi’nde kaldırımlara mevsim şartlarına uygun andezit taşlar döşenirken, peyzaj düzenlemesi ve asfalt çalışmalarıyla 2 ay içinde caddenin modern görünüme kavuşturulması bekleniyor.

Van Postası Gazetesi