Van Büyükşehir, Bolu kampında…

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta karşılaşmalar 23 Ağustosta başlayacak. Söz konusu grupta ilimizi temsil edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, 2. Etap hazırlıklarına Bolu'da başladı.

VAN 29.07.2015 11:23:35 0
Van Büyükşehir, Bolu kampında…
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto 3. Ligde, önce gruplar ardından da fikstür çekildi. Şimdi gözler 23 Ağustos'ta başlayacak olan ilk maçlara çevrilmiş durumda. Takımlar şuan itibariyle 2. Etap kamp bölgelerinde hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta, bu sezon 19 takım şampiyon olmanın mücadelesini verecek. Grupta, 9 il, 10 ilçe takımı yer almakta. Sezon sonu grup lideri olan takım Spor Toto 2. Ligine çıkarken, 4 takım Play Off'a kalacak. Grupta son sıralarda yer alan 3 takım ise Bölgesel Amatör ligine düşecek.
Bu sezon yine 3. Lig 3. Grup da mücadele edecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, kendi tesislerindeki hazırlıklarını tamamlayıp, Bolu'da 2. Etap çalışmalarına başlamış durumda. İç transferde birçok futbolcusuyla yollarını ayıran kırmızı siyahlı ekip, dış transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yeni sezona yeni kulüp başkanı, Eşref Ukay'la başlayacak olan Van Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktörlüğü ise yine Tarık Daşgün sürdürecek. Van Büyükşehir Belediyespor 2015-2016 Futbol sezonunun ilk maçını kendi sahasında, Tavşanlı Linyitspor'la oynayacak.

Bölge: Salih Deniz