Van Büyükşehir Belediyespor’da yönetim belli oldu

Van Büyükşehir Belediyespor’un geçen haftasonu yapılan olağanüstü kongresinin ardından yeni yönetim belirlendi. Yönetim Kurulu toplantısında Abdullah Çalım, kulüp başkanlığına getirildi.

VAN 30.03.2017 11:17:32 0
 Van Büyükşehir Belediyespor’da yönetim belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor’da yeni yönetim belirlenerek göreve başladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında kulüp başkanlığına Abdullah Çalım, As Başkanlığa Nevzat İnanç, Genel Sekreterliğe Ali Çoban, Muhasipliğe Erdal Özşener, Basın Sözcülüğüne Fatih Sevinç, Salon Sporları Sorumluluğuna Abdullah Arvas, Altyapıya Sorumluluğuna Faruk Yergin, Futbol Şubesine ise Enver Azbay, Ramazan Kıvanç ve Mustafa Unutma oy birliğiyle getirildi.

Van Büyükşehir Belediyespor’un kulüp başkanlığına getirilen Başkan Abdullah Çalım, yeni yönetime başarı dileyip futbol ve diğer branşlarda başarının yakalanması için hep beraber çaba sarf edeceklerini söyledi.

Sosyal medyada kulübün adını kullanarak birçok sahte hesap açıldığını ve bu sahte hesaplara itibar edilmemesi gerekliliğini vurgulayan Çalım, “Kulübümüzün Facebook’ta ‘Van Büyüksehir Belediyespor’ sayfası, Twitter’da ise Vanbelediyespor’ adında iki adet resmi hesabı bulunmakta. Belediyespor’a gönül vermiş insanların bu hesapları dikkate almasını rica ediyoruz” dedi.