Van Büyükşehir Belediyespor iç sahada kazanamıyor...

TFF 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Van Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Ofspor A.Ş. ile 0 - 0 berabere kaldı. İç sahada maç kazanmakta güçlük çeken Van Büyükşehir Belediyespor, altın değerinde 2 puan da

VAN 21.10.2018 15:41:33 0
Van Büyükşehir Belediyespor iç sahada kazanamıyor...
Tarih: 01.01.0001 00:00

TFF 3. Lig 2. Grup 9. hafta maçında kendi sahasında Ofspor A.Ş.’yi konuk eden Van Büyükşehir Belediyespor, iç sahada puan kaybını bu maçta da sürdürdü. Bu sezon kendi sahasında oynadığı 5 maçın 4’ünden sahadan beraberlikle ayrılan Van Büyükşehir Belediyespor, zirve yarışında önemli puanlar kaybetmiş oldu. Deplasmanda gösterdiği başarıyı kendi sahasına taşıyamayan Van Büyükşehir Belediyespor, aldığı beraberlikle puanını 16’ya yükseltti. Van Büyükşehir Belediyespor’da 78. dakikada Mesut Saray’ın yerine oyuna giren Oktay Aydin, 83. dakikada topsuz alanda rakibine yaptığı müdahaleden dolayı kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Van Büyükşehir Belediyespor, bu dakikadan sonra oyuna 10 kişi devam etti.
Van Büyükşehir Belediyespor sahaya Salih Şenbaş, Emre Toptan, Serdar Cansu, Mesut Saray (Dk. 78 Oktay Aydin), Uğur Karakoç (Dk. 88 Sedat Komi), Burçak Özkanca, Güney Tutcuoğlu, Umut Koray Öz, Barış Sağır, Yakup Demir, Çağrı Tekin (Dk. 63 Cemal Doğu) ile çıkarken, konuk ekip Ofspor A.Ş. ise sahaya Philipp Alexander Angeler, Yunus Emre Çabuker, Sergen İlhan, Nevzat Bilen (Dk. 90 Fatih Kaan Arıman), Muhammet Fettahoğlu, Çağatay Enes Karaca (Dk. 60 Uğur Uğur), Niyazi Çolak (Dk. 78 Muhsin Polat), Hamdi Dereli, Mustafa Emin Birinci, Mertkan Güneysu ve Ferhat Aydin ile çıktı.
Maça ev sahibi Van Büyükşehir Belediyespor başladı. Zeminin ıslak olduğu sahada her iki ekip de oyuna kontrollü başladı.
Maçın ilk tehlikeli pozisyonu 3. dakikada Ofspor A.Ş.’den geldi. Gelişen atakta rakip takımdan Hamdi Dereli uzaktan kaleyi yokladı. Top az farkla üstten auta çıktıb
Maçın 16. dakikasında bu kez Van Büyükşehir Belediyespor etkili geldi. Uğur Karakoç’un ceza sahası içine ortasına Çağrı Tekin yükselerek kafayla dokundu. Ancak Çağrı istediği gibi bir vuruş yapamayınca top kalecide kaldı.
Maçın 20. dakikasında Van Büyükşehir Belediyespor’dan Barış defansın arkasına uzun bir top gönderdi. Umut topu iyi kontrol edemeyince tehlikeli olabilecek bir atak başlamadan bitti.
Maçın ilk devresinde her iki takım da etkili pozisyonlar üretemedi ve gole ulaşamadı. Devre 0 - 0 beraberlikle tamamlandı.
Maçın ikinci devresine Van Büyükşehir Belediyespor daha arzulu başladı. Rakip üzerinde büyük bir baskı kuran Van Büyükşehir Belediyespor, gol yollarında etkili olamayınca pozisyonları değerlendiremedi.
54. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor atağında Serdar’ın ceza sahası içine kestiği topa Güney uzanarak kafayla vurdu. Top az farkla auta çıktı.
61. dakikada Van Büyükşehir Belediyespor defansı topu uzaklaştırmayı başaramayınca top Niyazi Çolak’ın önünde kaldı. Niyazi’nin plasesinde top az farkla auta çıktı.
66. dakikada gelişen atakta Cemal Doğu Ofspor A.Ş. ceza sahası içinde topla buluştu. Ancak kontrolü iyi olmayan Cemal, açısını kaybettikten sonra vurduğu topu auta gönderdi.
78. dakikada oyuna dahil olan Oktay Aydin, 80. dakikada gelişen Van Büyükşehir Belediyespor atağında, ceza sahası dışında sert ve düzgün bir vuruşla kaleyi yokladı.Kaleci Philipp Alexander Angeler, iyi uzanarak gol şansı vermedi.
81. dakikada Ofspor A.Ş. köşe atışı kazandı. Kullanılan kornerin devamında ceza sahası dışında topu önünde bulan Muhammet Fettahoğlu’nun vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
83. dakikada Oktay Aydin, topsuz alanda rakibini itip yere düşürmesinden dolayı hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu dakikadan sonra Van Büyükşehir Belediyespor maça 10 kişi devam etti.
Maçın 90. dakikasınra Ofspor A.Ş. kontra atakla iyi çıktı. Bu dakikada Nevzat uzaktan kaleyi yokladı. Kaleci Salih Şenbaş, yatarak topu kornere çelmeyi başardı.
Maçın uzatma dakikalarında da gol çıkmayınca müsabaka 0 - 0 tamamlandı ve takımlar puanları paylaştı. Van Büyükşehir Belediyespor, zirve yarışında sahasında önemli bir 2 puan daha kaybetmiş oldu.
Yağışlı havaya rağmen tribünleri dolduran taraftarlar, maç sonunda takımı çağırarak moral verdi.
Van Büyükşehir Belediyespor, ligin 10. haftasında Pazarspor deplasmanına gidecek.          Haber: Umut TARHAN

izmir escortları