Van Büyükşehir Belediyesinden yeni kavşak çalışması

VAN VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET EMİN BİLMEZ, ŞEREFİYE CADDESİ’NDE YAPILACAK OLAN KAVŞAK ÇALIŞM ÖNCESİNDE ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

VAN 6.07.2020 14:38:59 0
Van Büyükşehir Belediyesinden yeni kavşak çalışması
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Şerefiye Caddesi’nde yapılacak olan kavşak çalışması öncesinde alanda incelemelerde bulundu. Van Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğini rahatlatmak ve caddenin trafik yükünü azaltmak amacıyla Şerefiye Caddesi Çohaz Petrol karşısında kavşak çalışması yapmayı planlıyor.

Çalışma alanında incelemelerde bulunan Vali Bilmez, burada yapılacak olan kamulaştırm sonrası çalışmaların başlayacağını söyledi. Bir süre alanda gezerek vatandaşların da fikrini alan Vali Bilmez’e Edremit Kaymakamı ve Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Muhammet Fuat Türkman, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Halil İbrahim Ateş, başkan danışmanları Doç. Dr. Mucip Tapan ile Emre Güray da eşlik etti.

Daha önce Şerefiye Caddesi’nde bölünmüş yol çalışması yapan Van Büyükşehir Belediyesi, şimdi ise Çohaz Petrol karşısında kavşak çalışması yaparak caddeye ayrı bir değer katacak. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmaların alan gerçekleştirilecek kamulaştırma sonrası başlanarak yılsonuna kadar tamamlanması planlanıyor.