Van Bülten'den dev adım

Mayıs 2013’te düzenleyeceğimiz panelde siz okuyucularımızın en çok tercih ettiği yazar ve politikacıları Vanlılarla buluşturmaya hazırlanıyoruz.

VAN 18.04.2013 12:19:16 0
Van Bülten
Tarih: 01.01.0001 00:00
31 Mayıs 2013’te düzenleyeceğimiz panelde siz okuyucularımızın en çok tercih ettiği yazar ve politikacıları Vanlılarla buluşturmaya hazırlanıyoruz.

Sağ tarafta yer alan "Van Bülten'in 6.Kuruluş yıl dönümünde düzenlemeyi düşündüğümüz panelde kimleri görmek İstersiniz?" anketimize oy kullanabilir ve Van'da düzenleyeceğimiz panele tercih ettiğiniz yazar ve politikacılar için oy kullanabilirsiniz?
Van internet medyasının iddialı haber sitesi Van Bülten kuruluşunun 6. yıl dönümünde okurları ile buluşuyor… Gerçekleşecek olan panele katılmak üzere birçok etkili isim ankette okuyucunun tercihine sunuldu. Okurlar tarafından tercih edilecek 5 isim panelde okurlar ile buluşturacak…
 
Van’da 6 yıldır yayın yapan Van Bülten haber sitesi birçok başarılı özel habere imza atarak sık sık adından söz ettirdi… Van’ın gündemini belirleyen haber sitesi özellikle deprem sürecinde yayımlamış olduğu sıcak haberlerle halkın tek tercih merkezi oldu.
Sıcak konuları sıcak haberlerle duyuran Van Bülten haber sitesinin organize edeceği panel Van’da bir ilk olması özelliği ile de dikkat çekiyor…
 
Gerçekleşecek olan panel de Ece Temelkuran, Can Dündar, Sırrı Süreyya Önder, Cüneyt Özdemir, Ahmet Altan, Hasan Cemal, Hüseyin Çelik, Abdurahman Kurt, Sezgin Tanrıkulu, Pelin Batu, Abdurahman Dilipak, Hıncal Uluç ve daha birçok gazeteci yazar ve siyasetçi isim ankette okuyucunun tercihine sunuldu.