Van B.Ş.B.spor ateş hattında!

TFF 3. Lig 3. Grup'ta 15. hafta maçları tamamlandı. Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda konuk olduğu Darıca Gençlerbirliği'ne 3 - 0 mağlup olarak haftalardır süren galibiyet hasretini dindiremedi. Van Büyükşehir Belediyespor bu mağlub

VAN 18.11.2015 16:35:20 0
Van B.Ş.B.spor ateş hattında!
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Büyükşehir Belediyespor kötü gidişatını Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasında da sürdürdü. Rakibine 3 - 0 gibi farklı bir skorla mağlup olan Van Büyükşehir Belediyespor hayal kırıklığı yaşattı.
Teknik Direktör değişikliğinin ardından takımın başına getirilen Zeki Yılmaz ile geçtiğimiz hafta olumlu sinyaller veren Van Büyükşehir Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği maçında geleneği bozmadı ve sahadan 3 - 0 mağlup ayrıldı. Takımın başına yeni geçen Zeki Yılmaz'ın kötü gidişata dur demek için yeni tedbirler alması bekleniyor.
Van Büyükşehir Belediyespor'un galibiyet hasreti 8. haftaya girdi. 8 haftadır son derece kötü bir performans sergileyen ve ateş çemberinin ortasına düşen Van Büyükşehir Belediyespor'da işler yolunda gitmiyor. Üst üste alınan kötü sonuçlar ile birlikte 3 puana hasret kalan Van Büyükşehir Belediyespor 13 puanla adeta ligin dibine demir attı.
Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği maça Kemal Canlı, Gökhan Şahin, Selçuk Baştürk, Hüseyin Erol, Uğur Daşdemir, Can Morgül, Burak Sürmeli, Sinan Turan, Tuncay Fındıkçı, İbrahim Yılmaz ve Emre Aktaş ilk 11'i ile başlarken Van Büyükşehir Belediyespor ise maça Serkan Tunar, Muammer Erdoğdu, Rıdvan Okuş, Burak Koyuncu, Furkan Işıkdemir, Ali Kurt, Abdullah Temircan, Medeni Bingöl, Salih Tunar, Ömer Yıldız ve Murat Berge ilk 11'i ile çıktı. Maçın ilk yarısı 0 - 0 berabere tamamlandı. Maçın ikinci yarısına ise hızlı başlayan ev sahibi ekip üst üste goller buldu. İlk golü 49. dakikada Emre Aktaş ile bulan Darıca Gençlerbirliği 2. golü de 56. dakikada Tuncay Fındıkçı ile buldu ve biranda 2 - 0 öne geçti. Bu skordan sonra Teknik Direktör Zeki Yılmaz oyuncu değişiklikleri ile risk alarak en azından gol yollarında etkili olmak istedi. Ancak ev sahibi ekibin başarılı savunması Van Büyükşehir Belediyespor'a geçit vermedi. 89. dakikada ise yine ani gelişen ev sahibi ekibin atağında bu kez topla buluşan ve oyuna ikinci yarıda dahil olan Ömer Demircan skoru belirleyen golü kaydetti. Bu golle birlikte maç Darıca Gençlerbirliği'nin 3 - 0 üstünlüğü ile tamamlandı.
Darıca Gençlerbirliği son haftalardaki çıkışını Van Büyükşehir Belediyespor karşısında da sürdürünce 9. sıraya kadar yükseldi. Van Büyükşehir Belediyespor ise aldığı mağlubiyetle 17. sıraya indi.


Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Haber: M.Selim KURT