Van Birlikspor’da hedef play-off…

Altı ay önce kurulan ve 2. Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçirerek 1. Amatöre yükselen Van Birlikspor, ikinci yarı maçlarına hazırlanıyor. Birlikspor Kulüp Başkanı Birol Duman, gazetemize yaptığı açıklamada hedeflerinin play-o

VAN 25.11.2016 10:38:52 0
Van Birlikspor’da hedef play-off…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Bölge: Salih Deniz

Van’da 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Birlikspor, ilk yarı maçlarının tamamlanması ile birlikte ikinci yarı maçlarına hazırlanıyor.


     İkinci yarı maçları Cumartesi-Pazar başlayacak. Birlikspor’un bu haftayı bay geçeceğini söyleyen Kulüp Başkanı Birol Duman, sonraki maçlarda da iyi bir oyun sergileyerek sezonu en iyi yerde tamamlamak istediklerini anlattı.


      Grupta ikinci sırada bulunduklarını dile getiren Duman, Birlikspor’un hedefinin önce play-off gruplarına yükselmek, ardından Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olduğunu ifade etti.


     Birlikspor Antrenörü Savaş Çiçekay ise, önümüzdeki süre içinde güzel maçlar çıkarmak istediklerini anlattı. Çiçekay “Amatör maçlar hafta sonu başlayacak. Bizim bu hafta maçımız yok. İdmanlarımızı en iyi şekilde yapmak istiyoruz. İnşallah bu sezonu en iyi yerde tamamlarız. Başkanımızın dediği gibi Bölgesel Amatör Lig’de Van’ı temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Birlikspor Basın Sözcüsü ve Başkan Yardımcısı Eren Çakır da amaçlarının genç oyuncular yetiştirmek olduğunu dile getirdi.