Van Beşiktaş Futbol Okulu TÜFAD kampında…

Van Beşiktaş Futbol Okulu 5 öğrencisini Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) düzenlediği kampa gönderiyor. Sporcular, teknik sorumlu Sinan Tosun sorumluluğunda çalışmalarını sürdürüyor.

VAN 5.04.2018 08:52:04 0
Van Beşiktaş Futbol Okulu TÜFAD kampında…
Tarih: 01.01.0001 00:00
    Van Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Teknik Sorumlu Sinan Tosun nezaretinde çalışmalarını yapan Beşiktaş Van Futbol Okulu, her yıl Tüfad'ın düzenlediği kampa bu senede 5 öğrenci gönderecek.

 


      Bünyesinde yetenekli gençleri eğiten yetiştiren Van Beşiktaş Futbol Okulu, Berat İşkol, Hasan Öndil, Enes Bozkurt, Arda Bilici ve kaleci halil, Tüfad Başkanı Mehmet Tuğrul tarafından beğenilen isimler oldu.
Söz konusu sporcular bu ay yapılacak kampa götürülecek. Kamp esnasında kampa katılan çocuklar gerek menajerler ve gerekse TFF tarafından izlenecek.

 


     Van Beşiktaş Futbol Okulunda, çocukların futbol eğitimiyle, teknik sorumlu Sinan Tosun ve Gökhan, Fatih ve Mesut gibi deneyimli hocalar eğitim veriyor.

 


     Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Van Beşiktaş Futbol Okulu teknik sorumlusu Sinan Tosun, "Beşiktaş Futbol Okulu olarak gençlerimize ve çocuklarımıza en güzel şekilde futbol eğitimi vermeye devam ediyoruz. 5 Çocuğumuzun beğenilip kampa götürülmesi okulumuz adına sevindiricidir. İlimizdeki yetenekli gençler futbola kazandırmak için her daim araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Okulumuzda görev alan hocalarımızla tek hedefimiz yetenekli gençleri ülke ve il futboluna kazandırmaktır. Bunu da başaracağımıza yürekten inanıyorum diyen Tosun, ulaşamadığımız yetenekli gençlerimizi ve çocuklarımızı her zaman okulumuza bekliyoruz. Onlara vereceğimiz eğitimle güzel yerlere gelmelerine vesile olacağız diyen Tosun, İlimizde çok yetenekli gençlerimiz ve çocuklarımız var. Van Beşiktaş Okulu olarak ulaştıklarımız var eğitiyoruz. Ulaşamadıklarımızın da bizlere ulaşmalarını bekliyoruz. Kapımız her daimi futbolu seven futbola gönül veren herkese açıktır. Bu vesileye Tüfad kampına gidecek olan çocuklarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.