Van basınında öne çıkan başlıklar

Van basınında yer alan bazı haber başlıkları şöyle

VAN 20.02.2013 11:33:14 0
Van basınında öne çıkan başlıklar
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: ŞEYH SAİD KIYAMI VE YALAN TARİH
Özgür-Der Van Şubesi tarafından düzenlenen programa katılan Yazar Bahadır Kurbanoğlu, Şeyh Said Kıyamı ile ilgili merak edilenleri yanıtladı.


`Dün bizler muhtaçtık, bugün ise onlar`
Van`ın Erciş ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Erciş Başak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAŞAK-DER), Suriye halkına bir TIR dolusu yardım daha gönderdi.


Çatak`ta Kur`an Kursu hizmetleri hız kesmiyor
Van-Çatak İlçe Müftülüğü`ne bağlı olarak eğitim ve öğretimlerini sürdüren Kur`an Kursları Kur`an-ı Kerim ve Temel Dini Bilgiler derslerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleriyle hizmetlerini sonacak…


BÖLGE: GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU`NDAN, VATBO`YA ZİYARET
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Van Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Mahmut Köroğlu ve beraberindeki kurul üyeleri, Van Ticaret Borsası (VATBO) Yönetim kurulu Başkanı Feridun Irak`ı makamında ziyaret ettiler.


GAZETE VAN: SODES`E SON BAŞVURU TARİHİ 15 MART 2013
Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Kalkınma Bakanlığı`nın Soysal Destek Programı (SODES) kapsamında proje alımlarının başladığını ifade ederek, 15 Mart 2013 tarihinin son gün olduğunu söyledi.


VAN SESİ: BAŞAK-DER`DEN SURİYE HALKINA YARDIM
Van`ın Erciş ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Erciş Başak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAŞAK-DER), Suriye halkına bir TIR dolusu yardım daha gönderdi.


ŞEHRİVAN: BDP TRABZON GEZİSİNİ İPTAL ETTİ!
BDP`nin Karadeniz programı Çorum`da olaysız başlamıştı. Ancak Sinop`ta BDP`li vekiller 9 saat mahsur kaldıktan sonra polis panzeriyle ilden ayrılmıştı. BDP`lilerin Samsun ziyareti sırasında da tepkiler artınca BDP Giresun, Ordu ve Trabzon ziyaretlerini erteledi.


VAN HABER 65: DİYALİZ HASTALARA EVDE HİZMET
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından böbrek hastalarına Periton Diyaliz (evde) hizmeti veriliyor.


VAN AKTİF: KAYMAKAM GÜNİ BAŞARILI KIZ ÖĞRENCİLERİ KUTLADI
Van`ın Gevaş ilçesinde, 2012-2013 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sonunda kız öğrencilerin gösterdiği başarı herkesin ilgisini çekti. (Murat Dalgın/Fırat Aslan - İLKHA)